Κατερίνα Ντούσκα - Οι πρώτες δηλώσεις για την Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η κάμερα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα" εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από το Λονδίνο όπου είχε πάει για να ηχογραφήσει το τραγούδι "Better Love".

Για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε: "Το τραγούδι είναι δυναμικό, δεν είναι μπαλάντα, είναι mid tempo", ενώ για την εμφάνισή της στη σκηνή δήλωσε: "Λογικά δεν θα είμαι μόνη μου πάνω στη σκηνή. Αυτά τα δουλεύουμε μέχρι αρχές Μαρτίου. Με ενδιαφέρει πολύ το δημιουργικό και όλη μου η αφοσίωση είναι εκεί". 

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. "Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη και η ΕΡΤ δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία του διαγωνισμού" ανέφερε. 

Για το εάν έχει μιλήσει με την προηγούμενη εκπρόσωπο της Ελλάδας παραδέχτηκε πως: "Δεν έχω μιλήσει με τη Γιάννα Τερζή, ούτε με την Τάμτα, θα το ήθελα πολύ όμως". 

Όσο για τις προσδοκίες που έχει η ίδια από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η τραγουδίστρια τόνισε: "Θέλω να φέρω την καλύτερη θέση για την Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξη. Νιώθω ότι ήδη έχει ξεκινήσει και είναι η χρονιά μου".

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)