Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eurovision 2019 - Η Τάμτα στη συνέντευξη Τύπου για τη συμμετοχή της με την Κύπρο

Στο "Σπίτι της Κύπρου" στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η συνέντευξη Τύπου για τη συμμετοχή της Κύπρου με την Τάμτα στην Eurovision, μετά την απευθείας ανάθεση από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ).Η Τάμτα δήλωσε χαρούμενη και υπερήφανη για τη συμμετοχή της και τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Αναφέρθηκε στο τραγούδι, με τον τίτλο "Replay" και εξήγησε ότι το τραγούδι είναι ρυθμικό, pop και σίγουρα θα δείξει κάτι και με τη φωνή της. Είναι ένα τραγούδι που αρέσει πολύ σε εκείνη και την ομάδα της, όμως σίγουρα ξέρει ότι μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Σχετικά με τη σκηνική παρουσία, δεν ήταν εφικτό να δοθούν πολλές λεπτομέρειες, αλλά τονίστηκε ότι θα εξαντληθεί το όριο των 6 ατόμων πάνω στη σκηνή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει σίγουρα συγκεκριμένη χορογραφία. Το τραγούδι που θα ακουστεί στις 5 Μαρτίου, είναι σύγχρονο, καθαρά pop, με κάποια "επικά" στοιχεία, ο στίχος είναι ερωτικός και τα γυρίσματα του video clip θα ξεκινήσουν σύντομα, ενώ δεν θα γίνει ένα κλασσικό promo tour σε άλλες χώρες, αλλά η προώθηση θα γίνει με έναν πιο σύγχρονο τρόπο, όπως τα social media. Φυσικά θα υπάρξουν, όπως αναφέρθηκε και κάποιες εκπλήξεις. 

Σε ερώτηση σχετικά με την ενδεχόμενη σύγκριση με την περσινή συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα με την Κύπρο, η Τάμτα απάντησε ότι είναι λάθος να γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί η Φουρέιρα είναι ξεχωριστή, όπως και η ίδια, όπως και όλοι. Δεν αισθάνεται όμως ότι είναι κάτι που την φοβίζει, καθώς είναι πολύ συνειδητοποιημένη για την απόφασή της και έτοιμη για τα πάντα, αλλά σίγουρα θέλει να το απολαύσει και εκείνη και όλοι. Σχετικά με το εάν βασίζεται στις ψήφους της Γεωργίας, απάντησε ότι δεν είναι κάτι στο οποίο βασίζεται, αλλά σίγουρα θα υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τη συμμετοχή της Γεωργίας. Αυτό που τόνισαν αρκετά οι εκπρόσωποι της αποστολής, είναι ότι αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι το σε ποια θέση θα βρεθεί η Κύπρος, αλλά το να εκπροσωπηθεί άρτια.

Τέλος, η Τάμτα αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει και τους δημοσιογράφους που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα της και σπάνια την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και ανέφερε ότι θα επιθυμούσε να συνεχιστεί αυτό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ

Την πρόθεσή του να μην συνεχίσει του χρόνου στο δημοφιλές σήριαλ "Το Τατουάζ" ανακοίνωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου, είπε πως θέλει χρόνο ώστε να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" - Με ποιο κανάλι συμφώνησε;

Κι όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος (όλα δείχνουν ότι) επιστρέφει στην τηλεόραση.