Ελένη Τσολάκη: Συνεχίζει και τον Φεβρουάριο το "Τι λέει;"


Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη Τσολάκη και το "Τι λέει;" βρίσκονται συχνά στις τηλεοπτικές στήλες των Μέσων από τον Νοέμβρη μέχρι σήμερα, με τίτλους που συνδέονται συνήθως με το ρήμα "κόβεται".
Αλήθεια είναι, επίσης, ότι η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι η προσδοκώμενη από το κανάλι και όπως έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν -στην πολύπαθη απογευματινή ζώνη του Alpha- το νήμα για τις μονοψήφιες επιδόσεις κόβεται πολύ πριν από τον τερματισμό του Ιουνίου.
Στη σύσκεψη το κανάλι έδωσε μια παράταση ακόμα στην Ελένη και την ομάδα της εκπομπής, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψουν την κατάσταση. Έτσι, το «Τι λέει;» συνεχίζεται κανονικά και τον Φεβρουάριο, μήνας καθοριστικός για το μέλλον του. Η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης και όλοι οι συντελεστές έχουν μια τελευταία ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο του κοινού, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο καλοκαίρι.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η εκπομπή πέρασε από μια δαιδαλώδη διαδρομή δομής και θεματολογίας μέχρι να φτάσει σε έναν πιο σαφή χαρακτήρα. Πλέον, σχεδόν καθημερινά πετυχαίνει να προβάλει πρωτογενή θέματα που αναπαράγονται από τα υπόλοιπα ΜΜΕ, όπως και να βγάλει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές από θέματα της lifestyle επικαιρότητας που συζητιούνται πολύ. Μένει να δούμε αν η αξιόλογη αυτή προσπάθεια -σημαντικό μέρος της οποίας γίνεται από τον Κώστα Τσουρό- θα βρει ανταπόκριση…

ΠΗΓΗ: zappit.gr