Ζενεβιεβ Μαζαρί - Τι απαντά σε όσους της ζητούν μια selfie μαζί της;

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αν και βρίσκεται χρόνια στο χώρο της μόδας, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM ως art director. Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει και να γίνει πολύ γρήγορα viral στα social media, ήταν ο αυστηρός τρόπος που αντιμετώπιζε τις διαγωνιζόμενες και οι φαρμακερές της ατάκες.

H Ζενεβιέβ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Μαρία Λαϊνά για το περιοδικό InStyle, παραδέχθηκε πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να γίνει όλος αυτός ο χαμός γύρω από το πρόσωπό της λέγοντας μάλιστα πως αυτή η δημοσιότητα ακόμη την τρομάζει. 

"Ότι έγινα viral μέσα από memes δεν ήταν κάτι προμελετημένο. Δεν την επιδίωξα ποτέ αυτή τη δημοσιότητα. Όταν ξεκινήσαμε τα επεισόδια, έπαθα σοκ με τη διάσταση που πήρε στα social media. Δεν είναι ότι κάνω κάποια διαφορετική δουλειά από αυτήν που έκανα ούτε άλλαξα χαρακτήρα, απλώς ο κόσμος τώρα έμαθε ποια είμαι. Και με τους φοιτητές μου την ίδια συμπεριφορά έχω. Ακόμη δουλεύω στο κέντρο, πηγαίνω στη δουλειά με το μετρό επειδή δεν μου αρέσει να οδηγώ και έχω μπει στη διαδικασία να το διαχειριστώ. Μου μιλάνε πλέον στο δρόμο και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός. Οι μικρότερες ηλικίες μπαίνουν περισσότερο στη διαδικασία να μου μιλήσουν και να ζητήσουν να βγάλουμε μια selfie. Και τους ρωτάω "Είστε σίγουροι ότι θέλετε να βγάλετε με μένα", ανέφερε. 

Για την art director το Instagram ήταν σαν το προσωπικό της ημερολόγιό. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω της αναγνωρισιμότητάς της παρόλα αυτά θεωρεί ότι είναι το καλύτερο μέσο για να προωθήσει ένας νέος άνθρωπος τη δουλειά του. 

"Δεν με ήξερε κανένας και ήμουν χαρούμενη με αυτό. Ωστόσο, με ενδιαφέρουν τα social media γιατί είναι ένας τρόπος να προωθούν τη δουλειά τους οι νέοι άνθρωποι. Τους προτρέπω να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο τους, γιατί αν έχεις ένα κινητό και μια ραπτομηχανή, μπορείς να έχεις και πελατολόγιο. Για ένα νέο παιδί, που δεν έχει να πληρώσει ενοίκιο για να διαθέτει κατάστημα στο Κολωνάκι, είναι απίστευτο ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα e-shop μέσα από το τηλέφωνό του και ξαφνικά να ξεκινήσει μια μικρή καριέρα. Μπορείς να είσαι πλέον στο σπίτι σου στα Πετράλωνα και να έχεις πελάτισσα στο Αμβούργο. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι είσαι στην Ελλάδα. Είσαι στο κινητό σου", εξήγησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.