Παναγιώτης Χατζηδάκης - Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, η πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή και η πρόταση για reality που "ναυάγησε"

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στη Φωτεινή Πετρογιάννη για το "Καλύτερα δε Γίνεται" ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, παίζοντας... bowling!Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρθηκε φυσικά στη συνεργασία του με τη διάσημη παρουσιάστρια του Alpha αλλά και στους συνεργάτες του, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως η Εύη Φραγκάκη είναι η αποκάλυψη του ενημερωτικού, ενώ με χιουμοριστική διάθεση δήλωσε πως θα έκανε report σε δυο φωτογραφίες της Νάνσυς Παραδεισανού! 

Ο ίδιος δήλωσε καλός μάγειρας ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι φαγητό θα μαγείρευε στην Ελένη Μενεγάκη απάντησε: "Θα μαγείρευα μια καρμπονάρα, ιταλική, χωρίς κρέμα γάλακτος!". 

Ναταλία Γερμανού, Δούκισσα Νομικού ή Τζένη Μπαλατσινού; 

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης έχοντας συνεργαστεί και με τις τρεις κυρίες της ελληνικής showbiz κλήθηκε να υποδείξει την πιο αγαπημένη του, επιλέγοντας την Τζένη Μπαλατσινού. "Η αλήθεια είναι ότι με τη Ναταλία είχα περάσει πάρα πολύ ωραία, ήταν μια περίεργη χρονιά τότε, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, αλλά περνάγαμε πάρα πολύ ωραία. Απλά με την Τζένη μας έχει μείνει λίγο απωθημένο γιατί τη δεύτερη χρονιά που κάναμε το Jenny Jenny, δεν πήγε. Κόπηκε λίγο απότομα". 

Όσο για την πιο άβολη τηλεοπτική του στιγμή, ο παρουσιαστής απάντησε πως ήταν η αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από το "Μες Στην Καλή Χαρά" σχολιάζοντας πως "έληξε λίγο άδοξα όλο αυτό και δεν μου αρέσει όταν τελειώνουν έτσι τα πράγματα. Αλλά είδες τώρα η Ευαγγελία... καριεράρα!". 

Σε ερώτηση για το αν θα παρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο ίδιος εμφανίστηκε κατηγορηματικός υποστηρίζοντας πως "δεν ταιριάζουμε!". 

Τέλος, αποκάλυψε και την πρόταση που δέχθηκε για να συμμετάσχει στο Dancing With The Stars, πρόταση που ενώ ο ίδιος αποδέχθηκε, "ναυάγησε". "Έγινε μια αλλαγή εσωτερική και ο άνθρωπος που με είχε προτείνει και με είχε επιλέξει, άλλαξε, οπότε ο νέος που μπήκε πήρε κάποιον άλλον" δήλωσε. 

Δες όσα είπε στο "Καλύτερα δε Γίνεται": http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/57206_23f7e884754483734e6282e056cd8e70.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)