Δήμητρα Ματσούκα - Οι προσωπικές αποκαλύψεις στον Μουτσινά και το σχόλιο για τα χαμηλά νούμερα του Open

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν φοβήθηκε να μιλήσει για το πώς είναι η ίδια, όταν σβήνουν τα φώτα. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και με τον δικό της τρόπο αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη φάση που περνά στην προσωπική της ζωή.

"Θεωρώ τον εαυτό μου επικοινωνιακό άνθρωπο. Επικοινωνώ εύκολα με τους ανθρώπους. Δεν ανοίγομαι στο να πω προσωπικά πράγματα ούτε στους δικούς μου. Με έναν τρόπο δεν έχω ακριβώς προφύλαξη, αλλά είναι η ιδιοσυγκρασία μου αυτή. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που θα συζητήσω πράγματα δικά μου. Βέβαια υπάρχουν συνθήκες έκτακτης ανάγκης που το αλλάζω αυτό" εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα. 

"Έχω την τύχη να έχω ανθρώπους. Όχι αρκετούς, δυο- τρεις. Σταθερούς και αγαπημένους" πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε: "Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω πόσο πολύ σημαντική είναι η φιλία. Πιο πριν το είχα αλλιώς. Ότι έχει αλλάξει μέσα μου η ανάγκη για προσωπική σχέση με κάποιον, αλλά ναι, έχω τη χαρά το τελευταίο διάστημα να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν πολύ. Και νιώθω υπερήφανη γι' αυτό". 

"Είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 19 χρόνια που δεν κάνω θέατρο" συνέχισε η Δήμητρα Ματσούκα, εξηγώντας: "Ευτυχώς αυτό το κομμάτι, το τι θέλω να κάνω σαν ηθοποιός, στο μυαλό μου είναι σαφές. Και νομίζω ότι έχω μια συνέπεια σε αυτό". 

Με αφορμή τη σειρά "Ελεύθερη Σχέση" που πρωταγωνιστεί στο Open, η ίδια είπε: "Εγώ ήμουν λίγο απροπόνητη τηλεοπτικά, γιατί είχα να κάνω μια δεκαετία τηλεόραση. Είχα αγχωθεί. Δεν κάνω γενικά συχνά τηλεόραση. Έχω κάνει 5 σειρές σε 20 χρόνια. Εδώ υπήρχε λόγος που είπα "ναι". Παρόλο που ήταν μια περιπέτεια να είσαι σε ένα κανάλι καινούργιο, με ένα κομμάτι μυθοπλασίας που δεν είναι συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό, οι επικεφαλής του σταθμού είχαν πολύ ωραία σχέδια και η "Ελεύθερη Σχέση" είναι μια πολύ ωραία δουλειά".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)