Η Ιρίνα Σάικ είναι το νέο πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty

Η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ είναι η πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας της Marc Jacobs Beauty για το 2019.

Η πρώτη εικόνα από τον φωτογραφικό φακό του Ντέιβιντ Σιμς, εμφανίζει την Ιρίνα Σάικ να διαφημίζει τις σκιές Eye-Conic Multi-Finish Eyeshadow in Glambition και το μολύβι ματιών Highliner Matte Gel Eye Crayon φορώντας ένα κασκόλ στο κεφάλι σε μοβ απόχρωση. 


                                           Credit: www.instagram.com/marcbeauty

Η διαφημιστική καμπάνια και ένα συνοδευτικό animation φιλμ θα παρουσιαστούν σε αλυσίδα καλλυντικών στη Ρωσία στις 14 Ιανουαρίου. Η Σάικ θα κάνει μια εμφάνιση σε ένα από τα καταστήματα στις 26 Ιανουαρίου. 

"Όταν εισήλθαμε στην αγορά της Ρωσίας νωρίτερα φέτος, γνωρίζαμε ότι θέλαμε να έχουμε κάποιον που έμφυτα συνδύαζε την ομορφιά και τη δύναμη της περιοχής. Η Ιρίνα ήταν μια φυσική επιλογή και είμαστε ενθουσιασμένοι που την εντάξαμε στην ομάδα εντυπωσιακών γυναικών που έχουν εκπροσωπήσει τη Marc Jacobs Beauty" δήλωσε η Τάρα Λόφτις, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Kendo Brands. 


                                              Credit: www.instagram.com/marcbeauty

"Αγάπησα και θαύμασα τον Μαρκ για τη θαυμάσια μόδα του και το πρωτότυπο όραμά του για την ομορφιά" ανέφερε η Σάικ σε δήλωσή της. "Είναι πολύ μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη Marc Jacobs Beauty στην πατρίδα μου" είπε η Ιρίνα Σάικ.

Πηγή: cnn.gr