Φώτης Σεργουλόπουλος - Η τηλεοπτική συνάντηση με τη Μενεγάκη: Η τηλεόραση και η ζωή με τον γιο του

Τι αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη; Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας βρέθηκε στην "Ελένη", το μεσημέρι της Δευτέρας, και μίλησε για τη ζωή του εκτός τηλεόρασης μετά από 20 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με αυτή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραδέχθηκε πως αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στις επιχειρήσεις του αλλά και το θεατρικό εγχείρημα "Κάνω καμπάκ" που ανεβαίνει στο Shamone κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη Δευτέρα ήταν μία ιδιαίτερη μέρα αφού πήρε την απόφαση και έγραψε για πρώτη φορά στο σχολείο τον γιο του. 

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση. Ο ίδιος απέδωσε την απουσία του από τα πλατό στην αλλαγή της κατεύθυνσης της τηλεόρασης που έχει δώσει βάση σε πιο σκληρά project, όπως τα reality, και δεν έχει χώρο για πιο δημιουργικές προτάσεις. Ωστόσο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επεσήμανε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για ορισμένες ιδέες που έχει και ενδεχομένως να τις δούμε στη μικρή οθόνη. Την ίδια στιγμή προανήγγειλε και την επιστροφή στη θεατρική σκηνή με μία κωμωδία που έχει σκεφτεί να ανεβάσει την επόμενη σεζόν μαζί με την Τζένη Μπότση. 

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο του, αποκαλύπτοντας πως ο μικρός δεν γνωρίζει πόσο διάσημος είναι ο μπαμπάς του και ότι εργαζόταν στην τηλεόραση για περίπου δύο δεκαετίες, προσπαθώντας να τον κάνει να συμφιλιωθεί σιγά σιγά με την ιδέα.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)