Μιμή Ντενίση - Η συγκλονιστική συνέντευξη για τη σχέση με την κόρη της

Για την ιδιαίτερη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα, μίλησε η Μιμή Ντενίση.

"Δεν θεωρώ ότι κάθε άντρας με τον οποίο έχεις σχέση είναι ιδανικός σύντροφος και πατέρας. Όταν απέκτησα τη Μαριτίνα δεν είχα τέτοιο σύντροφο. Και δεν θεώρησα ότι θα έπρεπε να καπελωθεί το παιδί μου από έναν άντρα που μπορεί να την έβλεπε και σαν εμπόδιο στη σχέση του με εμένα" εξομολογήθηκε η διάσημη ηθοποιός στην πρεμιέρα της εκπομπής "συν Αθηνά...", με την Αθηνά Πάσσιου στην ΕΡΤ2. 

"Δεν είχε απορία γιατί εγώ στο παιδί μου μίλησα από τότε που ήταν δυόμισι - τριών ετών. Της διηγήθηκα όλη την ιστορία της. Έτσι πρέπει, έτσι θεώρησα εγώ. Της είπα ότι "εμείς δεν έχουμε μπαμπά, έχεις μόνο μαμά. Αλλά μία μαμά που θα είναι μπαμπάς και μαμά μαζί. Και θα σε κάνει να είσαι περήφανη. Δεν θα σου λείψει τίποτα, θα είμαι πάντα πλάι σου και αν στο μέλλον βρεθεί ένας τόσο καλός σύντροφος που να αγαπά εσένα όσο και εμένα, τότε θα αποκτήσεις και μπαμπά. Αλλιώς θα είμαστε οι δυο μας" συνέχισε η Μιμή Ντενίση. 

"Νομίζεις ότι το σημαντικότερο είναι η επιτυχία σου, η δόξα, τα εξώφυλλα, το χειροκρότημα, αλλά αποκτώντας παιδί όλα τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Η προσφορά και η προσπάθεια να δώσω το καλύτερο σ' έναν άλλο άνθρωπο είναι το πιο σημαντικό για μένα. Η κόρη μου είναι ο θησαυρός μου" πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση, υπενθυμίζοντας την αξία και τη σημαντικότητα της μητρότητας. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/57272_0159e4940c6a6619144bd89c5e683cc1.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)