Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ψυχοθεραπεία μου έκανε πάρα πολύ καλό


Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μίλησε στο περιοδικό Plan Be και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ξεκαθαρίσματα των τελευταίων χρόνων, αλλά και την πίεση και το άγχος που έζησε δύο χρόνια πριν.


– Τι γεύση σου άφησε το 2018;
Γλυκόπικρη; Δεν ξέρω πώς να το πω. Έγιναν κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή μου, που ήθελα αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνονταν, και με χαροποίησε το γεγονός ότι όλα αυτά τελικά βαίνουν καλώς μέχρι τώρα.

– Μιλάς με γρίφους…
Δεν μιλάω με γρίφους, μωρέ όχι! Απλώς υπήρξαν κάποιες αλλαγές και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά, ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να γίνουν, μέχρι να επιτευχθούν όλα αυτά. Οπότε…

– Υπήρξε κάποια χρονιά που θυμάσαι ως κακή για σένα;
Κοίτα, δυσκολίες υπάρχουν σε κάθε χρονιά…

– Μία που τη θυμάσαι και λες “αυτή η χρονιά για μένα ήταν χάλια”.
Πριν 2 χρόνια θα σου έλεγα, που είχα πάρα πολύ άγχος, είχα πάρα πολλά στο κεφάλι μου – και για προσωπικούς, και για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά μιλάμε για πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα με όρεξη, δεν έκανα πράγματα που ήθελα με όρεξη… Ευτυχώς πέρασε αυτή η περίοδος.
Ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία, που μου έκανε πάρα πολύ καλό. Η οποία απλά με βοήθησε να δω κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά, από μια άλλη οπτική. Πάντα είχα το straight forward στο μυαλό μου, ότι δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Με βοήθησε, λοιπόν, να δω και άλλους δρόμους, για να λύσω κάποια πράγματα που είχα στο κεφάλι μου.

ΠΗΓΗ: www.planbemag.gr