Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ψυχοθεραπεία μου έκανε πάρα πολύ καλό


Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μίλησε στο περιοδικό Plan Be και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ξεκαθαρίσματα των τελευταίων χρόνων, αλλά και την πίεση και το άγχος που έζησε δύο χρόνια πριν.


– Τι γεύση σου άφησε το 2018;
Γλυκόπικρη; Δεν ξέρω πώς να το πω. Έγιναν κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή μου, που ήθελα αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνονταν, και με χαροποίησε το γεγονός ότι όλα αυτά τελικά βαίνουν καλώς μέχρι τώρα.

– Μιλάς με γρίφους…
Δεν μιλάω με γρίφους, μωρέ όχι! Απλώς υπήρξαν κάποιες αλλαγές και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά, ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να γίνουν, μέχρι να επιτευχθούν όλα αυτά. Οπότε…

– Υπήρξε κάποια χρονιά που θυμάσαι ως κακή για σένα;
Κοίτα, δυσκολίες υπάρχουν σε κάθε χρονιά…

– Μία που τη θυμάσαι και λες “αυτή η χρονιά για μένα ήταν χάλια”.
Πριν 2 χρόνια θα σου έλεγα, που είχα πάρα πολύ άγχος, είχα πάρα πολλά στο κεφάλι μου – και για προσωπικούς, και για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά μιλάμε για πάρα πολύ άγχος. Δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα με όρεξη, δεν έκανα πράγματα που ήθελα με όρεξη… Ευτυχώς πέρασε αυτή η περίοδος.
Ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία, που μου έκανε πάρα πολύ καλό. Η οποία απλά με βοήθησε να δω κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά, από μια άλλη οπτική. Πάντα είχα το straight forward στο μυαλό μου, ότι δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Με βοήθησε, λοιπόν, να δω και άλλους δρόμους, για να λύσω κάποια πράγματα που είχα στο κεφάλι μου.

ΠΗΓΗ: www.planbemag.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ

Την πρόθεσή του να μην συνεχίσει του χρόνου στο δημοφιλές σήριαλ "Το Τατουάζ" ανακοίνωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου, είπε πως θέλει χρόνο ώστε να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" - Με ποιο κανάλι συμφώνησε;

Κι όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος (όλα δείχνουν ότι) επιστρέφει στην τηλεόραση.