Ποια αντικατέστησε την Ελένη Ράντου;

Η Λουκία Μιχαλοπούλου είναι αυτή που τελικά θα αντικαταστήσει την Ελένη Ράντου στη διανομή του έργου "Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια;" του Έντουαρντ Άλμπι.Τη σκηνοθεσία του έργου -που κάνει πρεμιέρα στις 4 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Θησείον- έχει αναλάβει ο Νικορέστης Χανιωτάκης, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν ο Νίκος Κουρής, ο Γιάννης Δρακόπουλος, ο  Μιχαήλ Ταμπακάκης και -πλέον-  η Λουκία Μιχαλοπούλου. 

Η "Γίδα" είναι το τελευταίο έργο (2000) του βραβευμένου με τέσσερα Πούλιτζερ Αμερικάνου συγγραφέα και θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο τολμηρά του. Πρόκειται για έργο με έντονο χιούμορ, εκρηκτικούς χαρακτήρες, πανέξυπνους διαλόγους, σκληρότητα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη τρυφερότητα, υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο. 

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν αρχίσουν οι πρόβες, η Ελένη Ράντου - που πρωταγωνιστεί παράλληλα στην παράσταση "Τζάσμιν" - ενημέρωσε τον σκηνοθέτη ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν τη συνεργασία τους λόγω φόρτου εργασίας.

Πηγή: tospirto.net