Μιμή Ντενίση - Η "Σμύρνη" επιστρέφει με Γερονικολού - Τσιμιτσέλη, Μακαλιά - Ψυχράμη και διάσημους πρωταγωνιστές μαζί στη σκηνή!

Η "Σμύρνη μου, αγαπημένη" επιστρέφει με το δεύτερο μέρος του έργου στη θεατρική Αθήνα.Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στο "Πρωινό", η διάσημη ηθοποιός και συγγραφέας ολοκλήρωσε τη συνέχεια της παράστασης που σημείωσε τεράστια επιτυχία επί σειρά ετών και είναι έτοιμη να επιστρέψει ξανά στη σκηνή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. 

Μαζί της στο νέο θεατρικό, που δεν θα λέγεται "Σμύρνη μου, αγαπημένη" αλλά θα φέρει διαφορετικό τίτλο, θα βρίσκεται ο Κώστας Βουτσάς (ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι θα υποδυθεί τον θείο της πρωταγωνίστριας, δηλαδή τον δίδυμο αδελφό του ρόλου που υποδυόταν στη "Σμύρνη" και πέθαινε με το τέλος του έργου). 

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Η Μιμή Ντενίση εκτός απροόπτου θα έχει στο πλευρό της την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για πρώτη φορά μαζί στο θέατρο μετά την είδηση του έρωτά τους, αλλά και τον Δημήτρη Μακαλιά και τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Γερονικολού υποδυόταν την οικιακή βοηθό στο σπίτι της πρωταγωνίστριας, που στη συνέχεια γινόταν ζευγάρι με τον θεατρικό γιο της Μιμής Ντενίσης, τον οποίο υποδυόταν ο Δημήτρης Μακαλιάς. 

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Δημήτρη Σταρόβα αλλά και τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)