Βγάλτε το μπικίνι απ' την ντουλάπα! Ξεκίνησε το μυκονιάτικο "Beach Club" της Λίντσεϊ Λόχαν στο MTV

Η 32χρονη, πια, Λίντσεϊ Λόχαν, μπορεί να μην πειθάρχησε αρκετά ώστε να στήσει την καριέρα της ως ηθοποιός, έχει όμως εξελιχθεί σε μια παραπάνω από πετυχημένη επιχειρηματία. Στην Ελλάδα.


Μετά το νυχτερινό κλαμπ της στην Αθήνα, το καλοκαίρι άνοιξε ένα "day beach bar" στη Μύκονο. Και τη διαδικασία της οργάνωσης του μέρους και της επιλογής των συνεργατών, κατέγραψε σ' ένα reality show για το MTV, που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 8 Ιανουαρίου! Το reality, εκτός από πανέμορφη παραλία, κορμιά με μαγιό, ήλιο και μαύρισμα και την ανεμελιά (και το στήσιμο) του (μυκονιάτικου) καλοκαιριού, έχει και συγκεκριμένη υπόθεση. Η Λίντσεϊ και ο συνέταιρός της, Πάνος Σπέντζος, αναζητούν τον/την ιδανικό/ή "VIP host / brand ambassador" του κλαμπ. Για το λόγο αυτό, έχουν μαζέψει γύρω τους μια εντεκάδα από αγόρια και κορίτσια και κάνουν interviews και οντισιόν και διαγωνισμούς, για να δουν, τελικά, ποιος έχει "αυτό που χρειάζεται" για να αναλάβει το πολυπόθητο πόστο. Στη διάρκεια του επεισοδίου, παρακολουθούμε κάθε τόσο τη Λίντσεϊ Λόχαν που δουλεύει ή οργανώνει ή αποφασίζει ή απλώς διασκεδάζει - και είναι, όπως πάντα, εντελώς μαγνητική, παρά τις διαδοχικές καταστροφές της - αλλά και, κυρίως, τους διαγωνιζόμενους, ανάμεσά τους τον Έλληνα Αριστοτέλη. Η Λόχαν και ο Πάνος Σπέντζος αγωνίζονται να διακρίνουν ποιοι βρίσκονται στο σόου "για τους σωστούς λόγους", δηλαδή για δουλειά και όχι για να εκμεταλλευτούν τη Λίντσεϊ και το celebrity status της ιδίας και των καλεσμένων της, ενώ μεταξύ των διαγωνιζόμενων - που φυσικά ήδη πληρώνονται αδρά για τη συμμετοχή τους, οπότε ίσως και να μην τους νοιάζει τόσο η δουλειά στο κλαμπ - ξυπνούν από τον πιλότο κιόλας ενδεχόμενα ρομάντζα. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του "Lindsay Lohan's Beach Club", αλλά και το βιντεάκι με τη Λίντσεϊ να χορεύει, που το καλοκαίρι έγινε viral και... #DotheLilo!
Πηγή: flix.gr (Λήδα Γαλανού)