"Ο Μάντης" - Για δεύτερο κύκλο παραστάσεων από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 13 Μαρτίου στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Μια ιστορία από το ΤWILIGHT ZONE...προσγειώνεται στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων! Ένα ζευγάρι μένει με το αυτοκίνητο του στη μέση του πουθενά. Βροχή και ομίχλη καλύπτουν τα πάντα. Μπροστά τους διακρίνουν ένα μπαρ όπου μπαίνουν χωρίς δεύτερη σκέψη για να περιμένουν εκεί μέχρι να φτιαχτεί το αμάξι τους.

Βρίσκουν μέσα έναν ιδιόρρυθμο μπάρμαν και το "Μάντη" ένα μηχάνημα που λέει το μέλλον με κέρματα. Για να περάσει η ώρα αποφασίζουν να παίξουν μαζί του. Οι απαντήσεις που παίρνουν αρχίζουν να τους τρομάζουν και να τους διασκεδάζουν ταυτόχρονα... 

Ο άντρας που περιμένει μια απάντηση για δουλειά ρωτάει το μηχάνημα αν τελικά θα την πάρει. Ο  μάντης λέει την αλήθεια που λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώνεται με ένα τηλεφώνημα. Το παιχνίδι συνεχίζεται, ο άντρας εθίζεται σε αυτό και η γυναίκα μάταια προσπαθεί να τον συγκρατήσει. 

Το μυστήριο απογειώνει ο μπάρμαν με τις δικές του "επιστημονικές" θεωρίες για το μάντη όταν σπάει την παράξενη σιωπή του... Οι συμπτώσεις με τις αλήθειες του "σατανικού" μηχανήματος δεν σταματούν, ο άντρας δεν μπορεί να απομακρυνθεί από το μάντη και η ένταση μεγαλώνει με τη γυναίκα του που παλεύει με τη λογική της να δώσει εξηγήσεις. 

Η αγωνία, τα αναπάντητα ερωτήματα και αρκετές στιγμές που προκαλούν γέλιο κυριαρχούν στην παράσταση που έρχεται στο τέλος να ανατρέψει κάθε πρόβλεψη. Πόσες αλήθειες αντέχουμε, πόσες παγίδες μπορούμε να αποφύγουμε, ποιος καθορίζει το μέλλον μας; 

Ο Μάντης θα σας πει αυτό που εσείς θέλετε να δείτε... 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 10μμ

@Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο

Πληροφορίες-κρατήσεις: 211-8009838
www.xorostexnisasomaton.gr Κείμενο - Σκηνοθεσία
Διονύσης Λυκιαρδόπουλος 

Παίζουν 

Σταμάτης Κακαβελάκης 
Ιορδάνης Καλέσης
Έλενα Τριανταφύλλου 

Σκηνικά
Αλέξανδρος Αποστολίδης

Φωτισμοί
Abbos Egamberdiev

Φωτογραφίες - Art  Work
Γιώργος  Γιαννίμπας 

Μία πολιτιστική δράση των ΕΝ.ΕΛ.Π.Α.