Βασιλική Ρούσσου - Η εμπειρία της από το My Style Rocks

Η Βασιλική Ρούσσου είναι από τις κοπέλες που ξεχώρισε στον περσινό κύκλο του My Style Rocks. Κατάφερε να φτάσει στον τελικό ενώ έμεινε στη μνήμη του κοινού για το boho στιλ της και την ηρεμία που απέπνεε σε όλες τις εκπομπές.Αν και χρόνια στο χώρο της μόδας, αποκαλύπτει στο PEOPLE για ποιο λόγο δεν θα επέλεγε να μπει στο GNTM. 

Πώς βλέπεις το GNTM ως κόνσεπτ; Θα πήγαινες αν δεν είχε προηγηθεί το My StyleRocks; 
Όχι, δεν θα πήγαινα. Αν δεν είχα γίνει μοντέλο, ίσως να το έκανα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω, γιατί πήγαν στο παιχνίδι κοπέλες που είναι ήδη μοντέλα; Θεωρώ ότι σε αυτόν το χώρο, αν έχεις το άστρο, θα κάνεις καριέρα. Το παρακολουθώ γιατί είναι η Έλενα, η Ζενεβιέβ, η Βίνα, που είναι στιλίστρια (σ.σ. Νεοφωτίστου). Είναι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Πρέπει να σου πω ότι στην αρχή είχα φρικάρει, δεν περίμενα να υπάρχει τόσο κουτσομπολιό ανάμεσα στις παίκτριες. 

Αν σας είχαν κλεισμένες κι εσάς σε ένα σπίτι, το ίδιο δεν θα είχε συμβεί; 
Φυσικά. (γέλια) Εδώ στα παρασκήνια και γινόταν χαμός. Δεν είναι εύκολο. Ήμασταν για τρεις μέρες μαζί: Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή... Πολλές φορές καθόμασταν και είκοσι ώρες. Ήταν η ζωή μας αυτό. Πιο πολύ βλεπόμασταν μεταξύ μας παρά με την οικογένειά μας. Αλλά δεν είχαμε τις εντάσεις που έχουν φέτος στο My Style Rocks. 

Ακούγεται ότι υπάρχουν κοπέλες που έχουν δικό τους στιλίστα στο παιχνίδι... 
Έχουν σίγουρα, φαίνεται. Πιστεύω ότι την προηγούμενη σεζόν δεν συνέβαινε το ίδιο, τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό. Μπορεί να ζήτησαν μερικά κορίτσια βοήθεια σε κάποιο δύσκολο κόνσεπτ, κάτι που προφανώς φαινόταν. Βέβαια καμία δεν το παραδέχτηκε. Η Βασιλική Ρούσσου εξομολογήθηκε πως υπήρξαν φορές που ένιωσε έναν πόλεμο ενώ αποκάλυψε ότι για εννιά εβδομάδες έβγαινε δεύτερη στην τελική κατάταξη, παρά την προσπάθειά της και τις θετικές κριτικές που άκουγε. Ωστόσο όλη η εμπειρία του MyStyle Rocks της άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση. 

Μετά το τέλος της εκπομπής ακολούθησαν συνεντεύξεις στα Μέσα, μια εκ των οποίων τη σόκαρε, όπως αποκαλύπτει: "Κάποια στιγμή είχα δώσει συνέντευξη σε μια τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία μεταξύ άλλων με είχαν ρωτήσει πώς θέλω τον άντρα. Είδα τη συνέντευξη όταν βγήκε και έπαθα σοκ. Είχε από κάτω τίτλο "Η Βασιλική Ρούσσου θέλει πλούσιο άντρα" και μια κοπέλα από το πάνελ να σχολιάζει "ας δουλέψει μόνη της και ας μην περιμένει τα λεφτά από τον άντρα της". Αυτά με εκνευρίζουν πάρα πολύ. Η δημοσιογράφος με ρώτησε αν θέλω να έχει χρήματα. Ε, όχι, θέλω να είναι άστεγος στην Ομόνοια. Νευριάζω. Από εμένα θα βγάλουν θέματα; Δουλεύω από τα 17 μου, είμαι ανεξάρτητη οικονομικά. Άλλες που όντως ψάχνουν πλούσιο άντρα μπορεί να τις χαρακτηρίσουν νοικοκυρές και εργατικές... Εκεί βέβαια μαθαίνεις. Πρέπει να ξέρουμε πού μιλάμε και τι λέμε. Μαθαίνω ακόμα".

Πηγή: peoplegreece.com (Μαρία Παπαϊωάννου)