Στέλιος Κουδουνάρης: "Τον πρώτο καιρό του My Style Rocks δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι"

Η τηλεοπτική εμπειρία που απέκτησε πέρσι βγαίνει στο γυαλί, αφού στο φετινό κύκλο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης δείχνει ακόμη περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.
Πιο απελευθερωμένος, με περισσότερο χιούμορ και ιδιαίτερα καυστικά σχόλια, χαρίζει απολαυστικές στιγμές, ενώ κάποια "πινγκ πονγκ" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μνημειώδη. Λίγα από αυτά τα στοιχεία είχαμε δει στην παρθενική του εμφάνιση την προηγούμενη χρονιά. 

"Μπλόκαρα κάπως με το θέμα της δημοσιότητας. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα, γιατί είχα πιεστεί πολύ" αναφέρει και εξηγεί: "Ο κόσμος πριν ήξερε το όνομά μου, όχι όμως την εικόνα μου. Δεν είχα σκοπό να γίνω γνωστός ως "Στέλιος", αλλά ως "Κουδουνάρης". Είπα το "ναι" και ανησυχούσα πώς θα διαχειριστώ το χρόνο μου. Με απασχολούσε το ενδεχόμενο να αναιρεθεί η γνώμη για τη δουλειά μου από την τηλεοπτική μου παρουσία. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα δεθεί με έναν άνθρωπο που είναι απλά σε μια επιτροπή και λέει τη γνώμη του. Τις πρώτες ημέρες ήταν ομαλό. Μετά όμως άρχισα ξαφνικά να αισθάνομαι ότι περπατούσα και με κοιτούσαν! Άλλαξα τη διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά. Πήγαινα στο σουπερμάρκετ να πάρω ένα γάλα και έκανα μισή ώρα γιατί έβγαζα φωτογραφίες" περιγράφει. 

Αρχικά δυσκολεύτηκε και κατέληξε να απομονωθεί για λίγες ημέρες. "Δεν ήθελα να βγαίνω, να πηγαίνω για ποτό ή φαγητό. Μια φορά ήμουν σε ένα εστιατόριο και μια κυρία από το απέναντι τραπέζι με φωτογράφιζε την ώρα που μασούσα. Δεν ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό! Συνειδητοποίησα όμως ότι από τη στιγμή που είσαι τέσσερις ώρες τη μέρα στα σπίτια τους, οι άνθρωποι νιώθουν ότι σε ξέρουν" επισημαίνει, ενώ πλέον χαίρεται με το γεγονός ότι ο κόσμος επικοινωνεί μαζί του για το παιχνίδι και τις πληροφορίες που του δίνει. "Ακούω τι θέλει το κοινό να παίρνει από τους κριτές, τι να παίρνει από το γενικό πλαίσιο της εκπομπής. Από τη στιγμή που είμαι εκεί, επιθυμώ να δίνω το 100% μου". 

Ο αυστηρός επαγγελματισμός του Στέλιου Κουδουνάρη, δεν εξαντλείται στο ατελιέ του. Φροντίζει να διατηρεί τυπικές σχέσεις με τις παίκτριες και αποφεύγει να τους μιλά εκτός γυρισμάτων, για να μην επηρεάζεται η κριτική του. Παρ' όλα αυτά, αν και σχεδιαστής ρούχων, κάποιες φορές έχει βγει από τα ρούχα του όπως αποκαλύπτει στο PEOPLE. Πέρσι τσακωνόμουν συνέχεια με τη Ραμόνα. Τώρα τη βλέπω έξω για ποτό και είναι όλα καλά. Είχε έναν τρόπο να μου ανεβάζει την πίεση! Φέτος δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη που να μου δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα". 

Δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει ότι "είναι άδικη η σύγκριση" μεταξύ της προηγούμενης και της νυν παρουσιάστριας, της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αντίστοιχα. Όμως και η κριτική επιτροπή έχει αλλάξει κατά 66%, αφού στη θέση του Χάρη Χριστόπουλου και της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη βρίσκονται πλέον ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μπέττυ Μαγγίρα. "Πώς έχω μείνει εγώ ίδιος, δεν το 'χω καταλάβει" σχολιάζει με χιούμορ. "Πέρσι περάσαμε υπέροχα με την Αλεξάνδρα και τον Χάρη. Ήμασταν πιο συγκεκριμένοι και πολύ πιο απαιτητικοί στο κομμάτι της μόδας". Ο Στέλιος φροντίζει να υπερασπιστεί και την Μπέττυ Μαγγίρα, που στην αρχή δέχτηκε έντονη κριτική για τη θέση της στην επιτροπή. "Η Μπέττυ έχει φορέσει πολλά ρούχα, φτιάχνει ρούχα και μελετά τους χαρακτήρες γιατί της αρέσουν οι μιμήσεις. Σκιαγραφεί τις προσωπικότητες και καταλαβαίνει γιατί μια γυναίκα έχει επιλέξει ένα κομμάτι. Είναι εκπομπή στιλ και το στιλ διαθέτει και προσωπικότητα. Το βασικό κόνσεπτ είναι "μια γυναίκα φοράει κάτι για να πάει κάπου μια συγκεκριμένη ώρα". Η Μπέττυ το διαβάζει τέλεια όλο αυτό". 

Από την άλλη, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας έμπειρος εκδότης με ιδιαίτερη αισθητική. "Έχουν περάσει πολλά περιοδικά από τα χέρια του και έχει ζήσει έντονα. Έχει ταξιδέψει στα περισσότερα μέρη που μας λένε τα κορίτσια και η άποψή του για τα πράγματα είναι πάρα πολύ συγκεκριμένη. Διαθέτει την καθαρά αντρική ματιά". Για το παιχνίδι αυτό καθεαυτό, τονίζει ότι η φετινή χρονιά περιλαμβάνει ένα "κράμα παικτριών". "Πάρα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, ηλικίες, καταβολές, αισθητική. Βλέπουμε ίσως τον καθρέφτη της κοινωνίας σε έντεκα κορίτσια" παραδέχεται.

Πηγή: peoplegreece.com (ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)