Ελένη Φουρέιρα - Μιλάει πρώτη φορά για τη ματαίωση του "La Banda"

Θα βγει τελικά από τον "πάγο" το La Banda; Θα ήθελε να δει την Τάμτα στη σκηνή της Eurovision; Την Ελένη Φουρέιρα συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της "Φωλιάς των ΚουΚου" στη Λάρισα, όπου η διάσημη pop star άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Η τραγουδίστρια σχολίασε αρχικά τις φήμες που θέλουν την Τάμτα να εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ, λέγοντας πως "αν την έβλεπα θα της έλεγα να το κάνει με τρέλα γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, είναι μια πολύ έμπειρη καλλιτέχνις, είναι φοβερή η φωνή της, εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ! Πάντα μου άρεσε σαν ιδέα και να το σκεφτεί και με την Ελλάδα και με την Κύπρο". 

Η ίδια μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά και για το φημολογούμενο τέλος του μουσικού show La Banda, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ιδέα αν έχει κοπεί ή όχι. "Το La Banda είναι ένα πολύ διαφορετικό project και απαιτεί ένα συγκεκριμένο είδος. Δηλαδή, είναι pop, θέλει μόνο άντρες και συγκεκριμένες ηλικίες. Οπότε σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων όπως είναι η Ελλάδα, πόσα αγόρια από 14 έως 24 τραγουδάνε pop; Οι συμμετοχές δεν μπορεί να είναι ίδιες όπως είναι με ένα άλλο talent show που είναι ανοιχτό σε όλα τα είδη. Τώρα νομίζω ότι δεν έχει "κοπεί" κάτι, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, ξέρω ότι έχει μεταφερθεί. Δεν το βρίσκω και κακό. Είναι καλύτερα κάποια πράγματα να γίνονται τη σωστή στιγμή αν είναι να γίνει, όποτε γίνει".

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)