Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πραγματοποίηση Ημερίδας ISOPLUS 2018: Το παρόν και το μέλλον του σύγχρονου φαρμακείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου η Ημερίδα ISOPLUS 2018, με θέμα "Η αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής: Ο ρόλος του φαρμακοποιού στις προκλήσεις του σήμερα", που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα.

Η Ημερίδα είχε ως στόχο να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει τον σύγχρονο φαρμακοποιό, να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές προκλήσεις του σήμερα αλλά και να προετοιμαστεί καλύτερα ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αύριο. 

Πιο συγκεκριμένα, στο Α΄ μέρος παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τάσεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσα από πρόσφατες έρευνες που έχουν διεξαχθεί, ενώ στην συνέχεια, έγινε μια λεπτομερής ανάλυση των προδιαγραφών της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας χρήσης που διέπουν τα προϊόντα της εταιρίας. 

Ακολούθησε ο Δρ. Κατσαλής Αντώνης, με αντικείμενο Consulting & Training, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαφόρων τύπων καταναλωτών με επαγγελματικό τρόπο, με σκοπό την υγιή ανάπτυξη της επιχείρησης του φαρμακείου. 

Στο Β΄ μέρος οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν μια παρουσίαση για τη ζωτική σημασία που έχουν τα διάφορα συστήματα και οι λειτουργίες του οργανισμού αλλά και ο τρόπος σκέψης μας, ώστε να παραμένουμε υγιείς, δυνατοί και με υψηλά επίπεδα ευεξίας. Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική ομιλία του Κου Νίκου Κακλαμανάκη, Motivational speaker και Ολυμπιονίκη, ο οποίος μας αφηγήθηκε το δικό του ταξίδι ζωής στα πλαίσια του πρωταθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το πως μέσα από τις νίκες αλλά και τις ήττες του, έμαθε να προσπερνά τα εμπόδια και να προχωρά μπροστά με μικρά βήματα που τον οδήγησαν στην επιτυχία ενός μεγαλύτερου στόχου, αυτόν του Χρυσού Μεταλλίου στην Ολυμπιάδα. Έτσι, αποτέλεσε για όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Ημερίδα μια πηγή έμπνευσης για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο και μια καλύτερη ζωή κάθε μέρα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ

Την πρόθεσή του να μην συνεχίσει του χρόνου στο δημοφιλές σήριαλ "Το Τατουάζ" ανακοίνωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου, είπε πως θέλει χρόνο ώστε να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" - Με ποιο κανάλι συμφώνησε;

Κι όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος (όλα δείχνουν ότι) επιστρέφει στην τηλεόραση.