Ζενεβιέβ Μαζαρί - Μιλά πρώτη φορά για τις κόντρες που γίνονται μέσα στο σπίτι του GNTM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στη Φωτεινή Ψυχίδου και "Στη Φωλιά των Κου Κου" για τη ζωή της, το GNTM αλλά και την οικογένειά της.

Η Art Director αποκάλυψε πως τη στιγμή που είδε τον σύζυγό της κατάλαβε πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της. Κι ενώ η Ζενεβιέβ είναι πολύ δυναμική και σίγουρα είναι υπέρμαχος του φεμινισμού εξήγησε πως για εκείνη ο φεμινισμός δεν σημαίνει ότι παίρνεις τη θέση του άντρα. "Είμαστε μια ομάδα. Ο αρχηγός είναι ο Βασίλης", είπε. 

Η Ζενεβιέβ είπε επίσης πως στις εγκυμοσύνες της πήρε πάρα πολλά κιλά που τα ευχαριστήθηκε. "Πήρα 40 κιλά στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη και ήταν τέλεια", συμπλήρωσε. 

Η πιο viral περσόνα του GNTM ανέφερε για ακόμα μια φορά πως γελάει πάρα πολύ με όσους την τρολάρουν στο διαδίκτυο και τους ευχαριστεί που της φτιάχνουν τη διάθεση. 

Η Ζενεβιέβ εξήγησε επίσης πως δεν μπορεί να επέμβει στις κόντρες των κοριτσιών μέσα στο σπίτι. "Τα κορίτσια του GNTM είναι γυναίκες, δεν είναι παιδάκια", εξήγησε. 

Τέλος, η art director ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει μοντέλο και εξήγησε γιατί παρόλα αυτά την έχουμε δει να κάνει πασαρέλα. 

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: Πηγή: peoplegreece.com