Το "Bohemian Rhapsody" μόλις έγινε το μιούζικαλ με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών

Η ταινία "Bohemian Rhapsody" με εισπράξεις που ξεπέρασαν 600 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office μόλις έγινε το πιο επικερδές βιογραφικό μιούζικαλ όλων των εποχών.Η ιστορία του Φρέντι Μέρκιουρι και του θρυλικού συγκροτήματος των Queen, που μετρά επί του παρόντος 608.7 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, κατάφερε να εκθρονίσει την προκάτοχό της, η οποία κατείχε μέχρι σήμερα το ρεκόρ -την ταινία "Straight Outta Compton". 

Το "Bohemian Rhapsody" μόνο στη Βρετανία έχει σημειώσει εισπράξεις ύψους 57.9 εκατ. δολαρίων, ενώ πρωτοφανής σχεδόν είναι η επιτυχία της ταινίας σε χώρες όπως η Κορέα και η Ιαπωνία, με εισπράξεις 56 και 41.7 εκατ. δολαρίων αντίστοιχα. Το Top 5 ολοκληρώνουν η Γαλλία (29 εκατ. δολάρια) και η Αυστραλία (25.6 εκατ. δολάρια). 

Τα νούμερα είναι ακόμη πιο σημαντικά αν ληφθεί υπόψιν πως οι κριτικές για την ταινία διχάστηκαν και πως η Fox απέλυσε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον σκηνοθέτη της ταινίας, Μπράιαν Σίνγκερ. 

Το "Bohemian Rhapsody" έχει κερδίσει δύο υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες -ο Ράμι Μάλεκ είναι υποψήφιος για το Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας και η ταινία υποψήφια στην κατηγορία των δραματικών φιλμ.

Πηγή: lifo.gr