Νίκος Μουτσινάς - Η ταμπέλα της...ύαινας και ο τρόπος που άλλαξε τον χαρακτήρα του

Με πολύ χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς παραδέχθηκε πως άλλαξε πολλά στη ζωή του, τον τελευταίο καιρό.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέας του παράστασης με τίτλο "Βερβερίτσα" στο θέατρο "Βρετάνια", ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός παραδέχθηκε πως παραμένει αρκετά συγκεντρωτικός: "Ναι, ας μην κρυβόμαστε! Δεν είναι ακριβώς έλεγχος, το πρώτο επίπεδο που αντιλαμβάνομαι. Όταν μου έρχεται μία ιδέα, είναι ικανοποιητικά ολοκληρωμένη". 

Πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του, τους τελευταίους μήνες; "Είμαι φέτος αυτός ο πιο κανονικός άνθρωπος ευτυχώς. Αυτό που κατάφερα να κάνω φέτος ήταν να βάλω λίγο πίσω τον εγωισμό και να καταλάβω ότι όλη η πρόθεση είναι πολύ θετική" παραδέχθηκε. 

Πώς άλλαξε τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που αλληλεπιδρά στην καθημερινότητά του; "Παλιά έκανα τον ψυχολόγο μου. Όχι ότι τελείωσα, αλλά έκλεισε ένας κύκλος 7 χρόνων. Πια έχω περάσει σε έναν άλλο τρόπο, το NLP. Ήθελα να εξελιχθώ λίγο, αρχικά για εμένα, να 'ναι πιο ξεκούραστο και μετά για τους άλλους. Πολύ βολικό να σου λένε "τι ωραία που το αντιμετώπισες αυτό", "τι έχεις πάθει;". Απλά μου έλεγαν να μην παθαίνω τόσο πανικό, να μην εκνευρίζομαι, αλλά δεν ήμουν σε θέση να το ακούσω πάντα. Μετά όλο αυτό με το πένθος βοήθησε να βρεθείς στα τάρταρα. Και τώρα σιγά σιγά που βγαίνω από αυτό, έκατσε κι αυτό το NLP και βοήθησε πάρα πολύ" εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτινάς. 

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε: "Έχασα 22 κιλά! Έγινα στιλάκι. Φαίνομαι 18, σαν πρωτοεμφανιζόμενος στην τηλεόραση αλλά όλο το υπόλοιπο σώμα είναι στα 41. Έρχεται η κόπωση... Λίγο ο αυχένας, κάποια κόκκαλα λένε "ηρέμησε λίγο"". 

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως μπορεί να μην έχει παρατσούκλι, αλλά οι φίλοι του τον παρομοίαζαν με ύαινα! "Το ζώο αφορούσε τον Νίκο που ήταν πριν από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Έχω κάνει μία αίτηση να γίνω κάτι άλλο, πάνθηρας ζητάω να γίνω. Με είχαν για ύαινα, δεν ήταν ωραίο αυτό" ανέφερε.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)