Βασίλης Μίχας: "Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση!"


Ο Βασίλης Μίχας, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ant1 "Η Επιστροφή",  μίλησε στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και στα προκλητικά μηνύματα που του στέλνουν στα social media.


Πολλά μοντέλα πάντως, αντιμετωπίζουν διάφορα «θέματα» στην πορεία τους – ιδιαίτερα όσα έκαναν και κάνουν «πρωταθλητισμό», όπως εσύ. Νούμερο ένα: Εξαντλητικές δίαιτες…
Ωχ… Λοιπόν, το πιο άσχημο για μένα ήταν όταν μπήκα στη λογική, πριν πάω σε ένα fashion week στο Παρίσι, να χάσω πολλά κιλά, γιατί έτσι θέλουν τα μοντέλα εκεί. Είχα φτάσει 70 κιλά με ύψος 1.88 και έμοιαζα άρρωστος. Ζούσα με ελάχιστο φαγητό, πολύ γυμναστική και δεν είχα καθόλου ενέργεια. Ήταν πολύ λάθος αυτό που έκανα και δεν θα το ξανάκανα – ούτε θα ήθελα να το κάνει κάποιος, για κανένα λόγο! Είναι μια μάταιη και ακραία ταλαιπωρία που, στο τέλος, δεν είσαι «λεπτός», αλλά ένας άρρωστος άνθρωπος σε λάθος σκελετό.

Νούμερο δύο: Απομόνωση, μοναξιά…
Κοίτα, είμαι και μοναχικός άνθρωπος – μου αρέσει να διαβάζω, να γράφω, να περπατάω. Έτσι ηρεμώ. Περνάω, άλλωστε, ωραία και μόνος μου. Το χρειάζομαι. Γιατί, έτσι νιώθω πως με γνωρίζω καλύτερα.

Και νούμερο τρία: Σεξουαλικές παρενοχλήσεις…
Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά, όπως αρκετά μοντέλα φαντάζομαι. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα, αν και με ενόχλησε, και έβαλα τα όρια ώστε να σταματήσει αμέσως αυτή η συμπεριφορά…

Πόσα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου λαμβάνεις κάθε μέρα στο Instagram σου; Δεν θέλω σεμνοτυφίες…
(Γελάει). Ok! Έχω δεχτεί αρκετά. Νομίζω πως πλέον ο κόσμος έχει μια άνεση στο να στέλνει προκλητικές φωτογραφίες και να γράφει σεξουαλικά μηνύματα. Εντάξει, πλάκα έχει, εγώ τα αντιμετωπίζω με χιούμορ.

Η σχέση σου δεν ζηλεύει από όλα αυτά;
Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι είμαι ένας πιστός άνθρωπος σε όλες μου τις σχέσεις: Φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, παντού.

Sorry για την αδιακρισία, αλλά ακόμη κι όταν είσαι σε σχέση, προτιμάς να κοιμάσαι μόνος ή αγκαλίτσα;
Μόνος. Γιατί με τις αγκαλιές πιάνομαι.

Με μποξεράκι ή γυμνός;
Τον τελευταίο καιρό, από την κούραση, πολλές φορές και με τα ρούχα (γελάει).

Ρομαντικός τύπος ή όπως προκύψει, ανάλογα με την περίπτωση;
Ανάλογα την περίπτωση. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τρόπο που ακολουθώ πάντα.