Αφροδίτη Γραμμέλη - "Πολλοί με φαντάζονταν γριά, στριμμένη και ανέραστη"

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την... παρεξηγημένη εικόνα της!

Η γνωστή τηλεκριτικός, που φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό", παραδέχθηκε: "Πολλοί με φαντάζονταν, πριν με δουν, γριά, στριμμένη, ανέραστη... Όλα αυτά τα στερητικά". 

Για την αποχή της από την τηλεκριτική, όσο δουλεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξήγησε: "Κάποια στιγμή πρέπει να φρενάρεις και λίγο, να κάνεις αγρανάπαυση. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να γράφεις για την Ελένη Μενεγάκη, για τον Νίκο Μουτσινά, για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου... Γίνεσαι και λίγο γραφικός. Πόσο να αλλάξουν και αυτοί οι άνθρωποι και οι εκπομπές;", ενώ επεσήμανε πως θεωρεί αντιδεοντολογικό το να ασκείς κριτική σε άλλα προγράμματα, τη στιγμή που είσαι υπάλληλος ενός καναλιού. 

"Κάποια στιγμή θες και λίγο ηρεμία. Βγαίνει και προς τα έξω κάτι που δεν είσαι πραγματικά εσύ. Γιατί στην τηλεόραση παίζουν μόνο τα αρνητικά. Είχα βγει μέγαιρα της ελληνικής τηλεόρασης. Έλεγαν "αυτή η Γραμμέλη", κανείς δεν με έλεγε Αφροδίτη" πρόσθεσε με παράπονο. 

Όσο για την περυσινή σύμπραξή της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: "Το βρήκα πολύ ωραία πρόκληση να το κάνω. Μέχρι που με πήρε τηλέφωνο να το κάνω, ήμαστε σε κόντρα. Του είχα αλλάξει τα φώτα! Ήταν πηγή έμπνευσης... (...) Ήθελα να το κάνω και να δω πώς είναι. Ήταν βέβαια μια περιπέτεια, τελείωσε άδοξα".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)