Η Bella Hadid είναι στην κορυφή του κόσμου αλλά η ίδια δεν νιώθει καθόλου ευτυχισμένη

Έχει κάνει δεκάδες εξώφυλλα , έχει δουλέψει με τους οίκους Chanel, Balmain και Dior και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα super model του πλανήτη. Ωστόσο η ίδια δεν νιώθει καθόλου όμορφα με την...όμορφη εικόνα της.Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 21χρονη Bella παραδέχτηκε ότι υποφέρει από σοβαρή κατάθλιψη. Στα 15 της χρόνια έπαθε την πρώτη κρίση πανικού και αφορμή ήταν, ότι είχε υποστεί σχολικό εκφοβισμό. 

Μεγαλώνοντας οι κρίσεις πολλαπλασιάζονταν. Μιλώντας μάλιστα για τα εφηβικά της χρόνια, η Bella ομολόγησε ότι πάντα μισούσε τους μεγάλους της γοφούς αλλά και γενικότερα το σώμα της. Ειδικά όταν το συνέκρινε με αυτό της αδελφής της που πάντα ήταν εξαιρετικά αθλητικό. "Είχα μια μικρή μέση και μεγάλους γοφούς και ήταν κάπως παχουλοί. Τώρα πια τους αγαπώ, όπως και το πρόσωπό μου που τότε το θεωρούσα σχεδόν...κοκκαλιάρικο. Πάντα με συνέκρινα με την Gigi και αυτό μου έβγαζε μεγάλη ανασφάλεια". 

Πέρα όμως από τις κρίσεις πανικού η Bella πάσχει και από κρίσεις αγοραφοβίας. "Όταν έπρεπε να δώσω συνεντεύξεις, με έπιαναν στην κυριολεξία τα κλάματα και έτρεμα. Γινόμουν ράκος, ήταν πολύ τρομακτικό", είπε. "Τελικά σιγά σιγά το ξεπερνάω. Τα πράγματα βελτιώνονται όταν αναγκάζεσαι να μιλάς σε ανθρώπους κάθε μέρα. Τότε σκέφτεσαι: "Εντάξει, αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να το κάνω. Έχω μάθει ότι οι άνθρωποι, ίσως και να σε μισούν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Μόνο ν' αγαπάς τον εαυτό σου"".

Πηγή: marieclaire.gr (ΕΛΕΝΗ ΧΑΔΙΑΡΑΚΟΥ)