"Πέτα το στον φούρνο" - Η νέα μαγειρική εκπομπή του Netwix

Γρήγορες και νόστιμες, clean eating συνταγές στο πιάτο μας. Ποιος είπε ότι το υγιεινό φαγητό είναι ταλαιπωρία; H νέα μαγειρική εκπομπή του Netwix, "Πέτα το στον φούρνο", ήρθε για να αλλάξει όλα τα μαγειρικά δεδομένα σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι για να φάνε κάτι γευστικό και υγιεινό πρέπει να σπαταλήσουν πολλή ώρα στην κουζίνα, αλλά το "Πέτα το στον φούρνο" είναι μία εκπομπή με απλές, λαχταριστές και απολαυστικές συνταγές που απαιτούν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και καμία απολύτως μαγειρική γνώση. 
Μέσα από σύντομα και απλά βίντεο η εκπομπή "Πέτα το στον Φούρνο" μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε εύκολα και γρήγορα γευστικά πιάτα, στην πιο υγιεινή τους μορφή! Με απλά, οικονομικά και εύκολα υλικά που μπορούμε να βρούμε στο σούπερ-μάρκετ, το "Πέτα το στον φούρνο" έχει γίνει η αγαπημένη εκπομπή για όλους εμάς που θέλουμε να τρώμε σωστά και ποιοτικά επιλέγοντας πιο clean επιλογές για την καθημερινή μας διατροφή είτε γυμναζόμαστε είτε όχι. Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.netwix.gr/petatostonfourno #petatostonfourno
#netwix 

Facebook: @netwix
Twitter: @netwixgr 
Instagram: @netwix 

Περισσότερες πληροφορίες για το  NETWIX: http://www.netwix.gr 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Δημήτρης Χουλάκης 
Επιμέλεια εκπομπής: Κατερίνα Νανοπούλου
Κάμερα: Γιώργος Μπάρμπας  
Δ/νση παραγωγής: Στέλιος Καλικάνος 
Οργάνωση παραγωγής: Μαριέττα Καλικάνου