Χάρης Γιακουμάτος: "Η Ναταλία δεν έχει τον εγωισμό της τηλεπερσόνας"


Ο Χάρης Γιακουμάτος μίλησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού.

"Νομίζω είναι “καλύτερα δεν γίνεται”, για να χρησιμοποιήσω και τον τίτλο της εκπομπής! Γιατί είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει στα δικά μου στοιχεία, είναι ροκ, νέος άνθρωπος. Δεν έχει τον εγωισμό της τηλεπερσόνας, ας το πούμε έτσι. Θα σου δώσει λόγο, θα γελάσει με αυτά που λες, θα σε προωθήσει ουσιαστικά στην εκπομπή. Δεν θα κοιτάξει να φαίνεται αυτή, αλλά κοιτάει να δείχνονται όλοι οι υπόλοιποι στην παρέα της και κοιτάει να μας βοηθάει. Αυτό νομίζω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Πάρα πολλές φορές της λέω “Ναταλία, σκέφτομαι αυτό” και μου λέει “Κάν’ το με χίλια! Μην κωλώνεις, ό,τι σου έρχεται, προχώρα, κάν’ το!”.
Και πολλές φορές στην εκπομπή βλέπει ότι είμαι πιο “μαζεμένος”, γιατί δεν έχω την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιποι μέσα στην εκπομπή, και όμως μου δίνει λόγο, με “πρεσάρει” να μιλήσω λίγο παραπάνω. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Είναι ο δάσκαλος που έψαχνα και θα ήθελα να είχα πάντα σε ένα τέτοιο βήμα".

ΠΗΓΗ: www.planbemag.gr