Ζέτα Μακρυπούλια - "Θα ήθελα πολύ να παίξω στο Εθνικό Θέατρο"

Έχοντας κατακτήσει όσα ονειρεύτηκε σε τηλεόραση και θέατρο, η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχεται πως έχει ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Μιλώντας στο "Κ" της "Καθημερινής" και την Τασούλα Επτακοίλη, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μεταμορφώνεται σε θεατρική πρωταγωνίστρια και δίνει φωνή στην Νταϊάνα του "Γιούγκερμαν" που ανεβαίνει στο θέατρο "Πορεία".

Για τον λόγο που δέχθηκε πόλεμο από τα media, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: "Σε αυτό θα ήθελα να απαντήσετε εσείς, γιατί καμιά φορά οι άλλοι βλέπουν πιο καθαρά τα λάθη μας από εμάς τους ίδιους. Πείτε μου τι δεν έκανα σωστά, σε τι έχω ενοχλήσει; Μπήκα σ' αυτή τη δουλειά στα δεκατρία μου, συμμετέχοντας σε μια διαφήμιση. Η μία έφερε την άλλη, έτσι προέκυψε η πρώτη μου εκπομπή και σιγά σιγά φτάσαμε στο σήμερα. Είχα παντελή άγνοια για τον χώρο της σοουμπίζ. Ένα κορίτσι σ' αυτή την ηλικία δεν έχει προλάβει καν να χτίσει την προσωπικότητά του. Ήμουν απόμακρη και φοβισμένη. Όταν έγινε λίγο πιο γνωστή και άρχισαν να ασχολούνται κυρίως με την προσωπική μου ζωή, έκανα ό,τι μπορούσα ώστε να τη διαφυλάξω". "Δεν είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπως η δική σας" συμπλήρωσε. 

Έχοντας κατακτήσει πλέον και το θέατρο "Πορεία", τελικά ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος της στόχος; Ίσως το Εθνικό θέατρο; "Α, γιατί όχι; Σας ευχαριστώ που το λέτε. Θα το ήθελα πολύ" απαντά στη συγκεκριμένη ερώτηση της δημοσιογράφου. 

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος / https://www.instagram.com/dimvlaikos