Δέσποινα Βανδή - "Με τον Ντέμη δεν θα χωρίσουμε ποτέ"

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για το πιο διάσημο love story της ελληνικής showbiz. Μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η 49χρονη σταρ της πίστας και της τηλεόρασης παραδέχεται ότι "όταν πρωταγνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε".

"Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό" εξηγεί στον Δημήτη Δανίκα και το περιοδικό "Gala", συμπληρώνοντας: "Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω;". 

"Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά" συμπληρώνει, ενώ για τα μεγάλα πάθη σχολιάζει: "Αυτά τα "μπαμ" τις περισσότερες φορές καταλήγουν και "μπουμ". Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια "άντε γεια". (Στη δική μας περίπτωση μετρά) είκοσι χρόνια. Σου κάνει;". 

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται κατασταλαγμένη για την ποιότητα της σχέσης που έχτισε με τον άνδρα της ζωής της. "Θα στο πω και διαφορετικά. Εδώ θα συμφωνήσω με τη Βάνα. Το σεξ κάποια στιγμή εξατμίζεται. Εξαρτάται από το ζευγάρι" αναφέρει και καταλήγει: "Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος, εννοώ η "τύφλωση". Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία. Στην αρχή "βλέπεις", αλλά παραβλέπεις. "Θα αλλάξει", λες από μέσα σου. Στη συνέχεια "βλέπεις" καλύτερα. Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί. Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό το γνήσιο".