Ρούλα Ρέβη - Οι δύο πιο όμορφες Ελληνίδες, η κακότροπη παρουσιάστρια και η διαφορά ηλικίας με τον Τότσικα

Ποιες είναι οι δυο Ελληνίδες τις οποίες "αγαπάει" ο φακός και με ποια παρουσιάστρια έχει ορκιστεί πως δεν θα ξανασυνεργαστεί; Για τον λαμπερό κόσμο των φωτογραφήσεων αλλά και το τι γίνεται στα παρασκήνια μίλησε η Ρούλα Ρέβη στην κάμερα της "Φωλιάς των ΚουΚου".

Η γνωστή φωτογράφος και κριτής του Project Runway αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά που της έχουν συμβεί με πρωταγωνίστριες μερικές από τις πιο γνωστές όμορφες Ελληνίδες όπως τη Ζέτα Μακρυπούλια και την Ελένη Μενεγάκη, τις οποίες αγαπάει πολύ ο φακός. 

"Η Ζέτα είναι μια κοπέλα που ο φακός δεν την πιάνει την ομορφιά της απόλυτα. Είναι ακόμα πιο όμορφη από κοντά (...) Μου είχαν ζητήσει να μικρύνω τα χείλη της Μενεγάκη, ενώ η γυναίκα αυτή έχει κάτι μεγάλα, αληθινά χείλη και είπα όχι" ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στις κακές συμπεριφορές που έχει συναντήσει κατά διαστήματα: "Μου έχει τύχει να φωτογραφίζω κάποια γνωστή και επειδή δεν ήταν σε καλή μέρα εκείνη και δεν της άρεσε ο εαυτός της -είχαμε κάνει μια υπέροχη φωτογράφιση- πήρε τον πελάτη στον οποίο πελάτη εγώ την είχα προτείνει και του είπε "θέλω να πετάξεις τη φωτογράφιση και να πάρεις άλλους. Δεν την πέταξε ο πελάτης, πέταξε αυτή βέβαια. Έχω ορκιστεί ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα την ξαναφωτογραφίσω. Είναι παρουσιάστρια". 

Σε σχετική ερώτηση για το αν έχει κουραστεί να τη ρωτούν συνέχεια για τη διαφορά ηλικίας της με τον Αποστόλη Τότσικα η ίδια έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση λέγοντας πως "σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο και αν δεις έναν γέρο άνθρωπο με ένα φρέσκο λουλούδι δίπλα μπορεί να σε αηδιάσει, αλλά με τον Αποστόλη δεν είχαμε τέτοια εικόνα. Δεν είμαι ανόητη".

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)