Γιατί η Νάταλι Πόρτμαν σοκαρίστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Μαύρο Κύκνο

Η Νάταλι Πόρτμαν κέρδισε Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στον "Μαύρο Κύκνο", αλλά στην πραγματικότητα όταν είδε σε τι είχε πρωταγωνιστήσει σοκαρίστηκε.
Η τελική βερσιόν της ταινίας δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που εκείνη νόμιζε ότι δημιουργούσε καθώς εκτελούσε υπάκουα τις εντολές του σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη στο Vanity Fair ότι η τελική βερσιόν του φιλμ την σόκαρε επειδή ο Αρονόφσκι την είχε κάνει να πιστέψει ότι γύριζαν ένα βιογραφικό δράμα. 

"Όταν είδα την τελική βερσιόν, ήμουν εντελώς έκπληκτη από το τι είχε προκύψει. Νόμιζα ότι γυρίζαμε κάτι με ύφος ντοκιμαντέρ, και στη συνέχεια είδα ένα θρίλερ", είπε. 

"Ήταν μια εκπληκτική αφύπνιση ότι η ταινία είναι μέσον ενός σκηνοθέτη και ως ηθοποιός δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει καθώς σε καθοδηγεί και σε διαμορφώνει", λέει. 

Η Πόρτμαν αρχικά δεν ενθουσιάστηκε με το πώς εξελίχθηκε το φιλμ, αλλά σήμερα έχει αλλάξει γνώμη. "Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για τόσους πολλούς λόγους", είπε. "Ο Ντάρεν ήταν ένας σπουδαίος συνεργάτης".

Πηγή: lifo.gr