"Χώρισέ με, μια Κυριακή" - Η Νάντια Μπουλέ ερωτεύεται στο Μικρό Παλλάς

Η πρεμιέρα της παράστασης "Χώρισέ με, μια Κυριακή" ("Tell me on a Sunday") πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Μικρό Παλλάς, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, τηλεοπτικών προσώπων και καλλιτεχνών.


Το pressmixer βρέθηκε στην πρεμιέρα, στην οποία η Νάντια Μπουλέ σε έναν έντονο μιούζικαλ μονόλογο, ερωτεύεται, παθιάζεται, συντρίβεται, χωρίζει και μαγεύει το κοινό. 

Με μια εξαιρετική, καθαρή φωνή γεμάτη συναίσθημα, με όλα της τα εκφραστικά μέσα σε απόλυτο συγχρονισμό και με μια άμεση ζωντάνια, δίνει στον θεατή όλη την ατμόσφαιρα του έργου και τον ταξιδεύει στα συναισθήματα και τη ζωή του ρόλου της. 

Κινείται, μεταφέρεται σε γρήγορες εναλλαγές, τραγουδάει, παίζει, συγκινείται, ζει τον ρόλο της και αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που καλείται να κάνει. 

Αξίζει να αναφερθούμε όμως και στους μουσικούς που συνοδεύουν σε απόλυτη αρμονία την Νάντια Μπουλέ στο ταξίδι αυτό, αλλά και στο σκηνικό που αν και κινείται σε απλές γραμμές, πλαισιώνει όπως πρέπει την ιστορία, απόλυτα λειτουργικό και ταυτόχρονα μοντέρνο αλλά και νοσταλγικό. 

"Χώρισέ με, μια Κυριακή"
(Tell me on a Sunday)

Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber 

Μόνο για  8 παραστάσεις

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 

Ένα κορίτσι. Τέσσερις χωρισμοί.
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να βρει την αγάπη; 

Η Νάντια Μπουλέ  μετά την μεγάλη επιτυχία της EVITA γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας στο μιούζικαλ "Χώρισέ με, μια Κυριακή" (Tell me on a Sunday) - Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber και συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με τους καλύτερους του είδους: Δημήτρης Μαλισσόβας στην σκηνοθεσία, Γεράσιμος Ευαγγελάτος απόδοση κειμένου, Αλέξιος Πρίφτης  - Μουσική διδασκαλία /Δ. Ορχήστρας. 
Η Νάντια Μπουλέ σε μια σόλο παράσταση, κάνει μια καινούργια φιλόδοξη πρόταση η οποία ξεκινά από το Μικρό Παλλάς με 8 μοναδικές παραστάσεις. 

Η Αθήνα είναι το σημείο εκκίνησης της  ευρωπαϊκής περιοδείας της η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2019 με την παράσταση να παίζεται στην αγγλική γλώσσα. 

Χώρισέ με, μια Κυριακή! Ένα κορίτσι φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη. Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει τη μητέρα της. Το κορίτσι χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης. 

Ταυτότητα παράστασης

Χώρισέ με, μια Κυριακή - (Tell me on a Sunday) - Το West End & Broadway hit musical του Andrew Lloyd Webber.

Απόδοση κειμένου: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική διδασκαλία /Δ.Ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνικά: Μαρία Ναυρούζογλου 
Κοστούμια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος
Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Ήχος: Μάνος Φακίνος 

http://www.ticket365.gr/parastaseis/15017-%C2%AB%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AD-%CE%BC%CE%B5,-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%C2%BB 

Μικρό Παλλάς
Αμερικής 2 (City Link),Κέντρο
Τηλ.: 2103210025