Κατερίνα Λέχου: "Μοναχικός είναι η ανάγκη μου"

Η κάμερα της εκπομπής "Ελένη" συνάντησε την Κατερίνα Λέχου σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στο σπίτι της. Εκεί είναι το μέρος που όπως αποκάλυψε η ίδια πηγαίνουν βόλτα με τον άντρα της το σκύλο τους.


"Δεν το ήθελα το σκυλί, γενικά είμαι άνθρωπος της ησυχίας και της ηρεμίας. Έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια μοναχική και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς θα το χωρέσω. Μου υποσχέθηκε ο άντρας μου ότι θα αναλάβει εκείνος όλη την ευθύνη και έτσι είπα ας το δοκιμάσουμε. Μόνο καλό μου έκανε". 

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν τη μοναχικότητα και από μικρή προσπαθούσε να βρει χώρο και χρόνο για να μείνει μόνη της, κάτι που κάνει ακόμη και τώρα παρόλο που έχει παντρευτεί. Δε δίστασε μάλιστα να πει πως ο γάμος δεν είναι κάτι που κυνηγούσε στη ζωή της αλλά ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης της δημιούργησε αυτή την επιθυμία. 

"Μοναχικός είναι η ανάγκη μου. Μου αρέσει. Από μικρή το είχα ανάγκη. Ενώ ήμουν σε οικογένεια με παιδιά, πάντα έβρισκα μια γωνίτσα να απομονωθώ και μου άρεσε αυτό. Χώρεσα όμως στη ζωή μου και τον γάμο, και το σκυλί. Εξακολουθώ όμως να έχω πολύ χρόνο μόνη μου. Δεν είχα κανένα λόγο στα 40 μου να παντρευτώ, δεν ήμουν καμία απελπισμένη 40αρα που θέλει να παντρευτεί. Αυτό μου το έβγαλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος". 

Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το θέμα της μητρότητας και αν την ενοχλούν οι επίμονες ερωτήσεις που της γίνονται για το λόγο που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά. 

"Δε με ενοχλεί αλλά έχω βαρεθεί. Δεν ήθελα. Ό,τι θέλει ο άνθρωπος το κάνει και ό,τι θέλει δεν το κάνει. Αυτό που λίγο με ενοχλεί, είναι η επιμονή της ερώτησης και η επανάληψη που δηλώνει κάτι εκ μέρους αυτού που κάνει την ερώτηση. Το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδιά, το σωστό θα ήταν να θέλεις να κάνεις παιδιά, εσύ γιατί δε θέλεις; Έχεις κάποιο πρόβλημα;". 

Δείτε τι άλλο είπε για το χρόνο που περνά και τις ρυτίδες που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Πηγή: peoplegreece.com