Έλενα Παπαρίζου: Ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τον... χωρισμό της


Η Έλενα Παπαρίζου απαντάει για τα φημολογούμενα "σύννεφα" στη σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη και ξεκαθαρίζει τα πράγματα.


Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife η διάσημη τραγουδίστρια διέψευσε το νέο κύμα δημοσιευμάτων που θέλουν εκείνη και τον σύζυγό της να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Δεν διαβάζω τίποτα και έχω απαγορεύσει και στους συνεργάτες και στους φίλους μου να μου μεταφέρουν καυστικά σχόλια ή τέτοιες ψευδείς ειδήσεις [...] Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πως βλέπουν άλλοτε... σύννεφα στον γάμο μου και άλλοτε... χωρισμό! Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε κι οι δυο πολύ με τις δουλειές μας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλον όταν... χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση μάλιστα για τι αγαπάει περισσότερο σε εκείνον, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε «είναι τόσα πολλά. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, τον αγαπώ. Είναι ο άνθρωπός μου!».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr