Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άκης Πετρετζίκης: "Σε καμία περίπτωση δεν απαξιώ τα 800 ευρώ"


Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε στο περιοδικό Plan Be και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κλείσιμο του Mega, αλλά και στη δήλωση που έκανε παλαιότερα, για τα  800 ευρώ που έπαιρνε στο Πρωινό mou.


Έχεις, επίσης, μιλήσει πρόσφατα για τα 800 ευρώ που έπαιρνες τότε, στο Πρωινό mou, για το πιεστικό πρόγραμμα που είχες, ώστε να μπορέσεις να βρεις τα χρήματα για να “τρέξεις” τα projects που σχεδίαζες… Πέραν των δυσκολιών, τι νοσταλγείς από την εποχή που έκανες τα πρώτα σου τηλεοπτικά –και όχι μόνο– βήματα;

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώ τα 800 ευρώ. Ήταν μια ξεχωριστή περίοδος στη ζωή μου την οποία έζησα, πήρα τα θετικά της, έμαθα από τις δυσκολίες της και προχώρησα μπροστά. Το πάθος και η αγάπη μου γι’ αυτό που κάνω παρέμειναν ίδια, ενώ προσωπικά εξελίχθηκα τόσο στη δουλειά μου, όσο και στον τρόπο σκέψης μου.

Πώς νιώθεις που το πρώτο κανάλι που σε φιλοξένησε έκλεισε τον κύκλο του, με τον τρόπο που αυτός έκλεισε;

Σε όποιο κανάλι κι αν συνέβαινε αυτό, θα ένιωθα το ίδιο άσχημα για τον κόσμο που εργάζεται εκεί. Αναμφίβολα ήταν ένα γεγονός στενάχωρο, το οποίο εύχομαι να μη χρειαστεί να βιώσει κανείς ποτέ ξανά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.