Νίκος Μουτσινάς - Αυτός είναι ο τίτλος της νέας του εκπομπής στο Open

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Open, μέχρι σήμερα Epsilon, έχει ενταχθεί και ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασία για τη νέα του εκπομπή που θα προβάλλεται καθημερινά στις 15:00 και υπόσχεται πως θα κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με το χιούμορ του, θα σχολιάζει με τον ιδιαίτερο τρόπο τα καλώς και κακώς κείμενα της επικαιρότητας, θα κάνει παρέα και όμορφες συζητήσεις με καλεσμένους.

Σύμμαχος του Νίκου θα είναι το κοινό αφού η εκπομπή θα έχει live κόσμο στο στούντιο οι οποίοι θα γίνονται μέρος της. 

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια παρεΐστικη εκπομπή που θα μας κρατάει συντροφιά δυο ώρες κάθε μέρα. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε αυτό να είναι κατανοητό από την πρώτη στιγμή. Έτσι, ο τίτλος της εκπομπής είναι "Για την παρέα". 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Νίκος δεν θα έχει κάποιον συμπαρουσιαστή ή μια ομάδα που θα τον πλαισιώνει on air. Βέβαια, υπάρχει μια έκπληξη όσον αφορά στην...παρέα η οποία ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί. 

Ο τίτλος της εκπομπής έγινε γνωστός από τον ίδιο τον παρουσιαστή αφού ήδη δημιουργήθηκε account στο Instagram. Το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του Open έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου με μια μικρή πιθανότητα να πάρει μια εβδομάδα παράταση.

Πηγή: peoplegreece.com