Αντρέας Γεωργίου: Οι αποκάλυψεις για την προσωπική του ζωή on camera


Ο Αντρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Με αγάπη, Χριστιάνα" στον Alpha Κύπρου. Ο δημιουργός του "Τατουάζ" έδωσε μία συνέντευξη (εξ ολοκλήρου στην κυπριακή διάλεκτο) στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και μίλησε για την εκτός συνόρων επιτυχία της σειράς, για τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ενώ δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.


«Δεν έχω άγχος να κρυφτώ» εξομολογήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είναι το πιο ωραίο πράγματα να κρυφτείς. Δεν υπάρχει λόγος κανένας». «Όταν δημιουργώ μια σχέση είτε προσωπική είτε επαγγελματική δεν φεύγω εύκολα, μου είναι δύσκολο να φύγω. Με τις περισσότερες πρώην σχέσεις μου έχω πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να διώχνω ανθρώπους από τη ζωή μου, δεν μου αρέσει. Το ίδιο συμβαίνει και στη δουλειά μου» παραδέχθηκε επίσης.

«Πρόσφατα μια πρώην μου αρραβωνιάστηκε και το μοιράστηκε μαζί μου. Γενικά όταν αγαπηθείς με έναν άνθρωπο, περάσεις στιγμές που θες να τις σκέφτεσαι για πάντα, μια μέρα σταματάς να αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο;» συνέχισε ο Αντρέας Γεωργίου.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr