Η Kρινιώ Νικολάου στο El Convento Del Arte στις 20 Οκτωβρίου

Μετά την περσινή της πετυχημένη παράσταση στο El Convento Del Arte, η Κρινιώ Νικολάου, επιστρέφει στην αγαπημένη σκηνή του Μεταξουργείου για μια πρώτη φθινοπωρινή εμφάνιση, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.


Ξεχωριστή τραγουδίστρια και δημιουργός έχει συνεργαστεί ανάμεσα σε άλλους με τον Γιάννη Σπανό, τον Κώστα Χατζή, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Γερμανό και τον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο εκτός από τη σκηνή μοιράστηκαν και ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια της, "Το χατίρι". 

Στο πρόγραμμα του El Convento Del Arte, θα μας τραγουδήσει αγαπημένα της τραγούδια, τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο. 

Τραγούδια του Leonard Cohen, της Zaz, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Άκη Πάνου, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάνου Λοΐζου και του Μανώλη Χιώτη, που θα υφάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδία και αναμνήσεις. Ανάμεσά τους και το πρόσφατα ηχογραφημένο νέο τραγούδι της με τίτλο "Όταν το πιστέψεις". 

Όλα τους κομμάτια που αποτελούν στάσεις σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι, πέρα από εποχές, γλώσσες, μουσικά στυλ και συνθέτουν το προφίλ μιας ξεχωριστής τραγουδίστριας.

Παίζουν οι μουσικοί: Βλαδίμηρος Πέτσας (τύμπανα), Νίκος Τσαχτσίρης (μπάσο), Νίκος Τερζάκης (κιθάρα), Ανδρέας Αθανασόπουλος (φωνή). 

www.krinionikolaou.gr 

El Convento Del Arte 

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα 

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00 

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 – email: info@elconvento.gr – web address: http://www.elconvento.gr 

Είσοδος: 8 euro 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr