Ζενεβιέβ Μαζερί - Ποια είναι η αυστηρή συνεργάτης στο GNTM;

"Αγάπη, αυτά τα παπούτσια μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο", "άστα αγάπη μου τα βυζιά σου δε θα πάνε πουθενά", "πολύ κουνάς την περιφέρειά σου αγάπη", ήταν κάποιες από τις ατάκες που μας έκαναν να αναρωτηθούμε ποια είναι η μελαχρινή δυναμική και στιλάτη γυναίκα που είδαμε στο "Greece's Next Top Model" στο πλευρό του Βασίλη Ζούλια.

Το twitter "πήρε φωτιά", τα σχόλια από εκείνη την ημέρα δεν έχουν τέλος και κάθε εμφάνισή της συζητιέται. 

Ο λόγος για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Πρόκειται για τη συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά και art director στο GNTM η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να... επισκιάσει για λίγο κριτές και διαγωνιζόμενες. 

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την αυστηρή Ζινεβιέβ και την πορεία της. 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σπούδασε Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον χώρο του modeling και συνεργάστηκε με μεγάλους σχεδιαστές όπως Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary, Ορσαλία Παρθένη κ.α ενώ έχει πάρει μέρος και σε πολλά catwalk. 

Το 2005 και για δύο χρόνια αποφάσισε να ταξιδέψει στη Κεντρική και Νότια Αμερική θέλοντας να αναζητήσει νέα  ερεθίσματα  και εμπειρίες. 

Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με την δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Από το 2014 και έπειτα εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

Πηγή: peoplegreece.com