Υπάρχουν ταινίες της Disney τις οποίες η Κίρα Νάιτλι έχει απαγορεύσει στην κόρη της

Παρά τον επερχόμενο ρόλο της στο "The Nutcracker" (Ο Καρυοθραύστης) της Disney, η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι λέει ότι δεν αφήνει πάντα την κόρη της να βλέπει όλες τις ιστορίες με τις πριγκίπισσες.Σε μια συνέντευξη στην Έλεν ντε Τζενέρις, η 33χρονη εξήγησε την αποστροφή της για μερικές από τις ταινίες της Disney. 

Ο τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες απεικονίζονται σε ταινίες όπως η "Σταχτοπούτα" είναι ο λόγος που η Νάιτλι λέει ότι το φιλμ απαγορεύεται στο σπίτι της. Εξηγεί πως αυτό συμβαίνει επειδή η πριγκίπισσα "περιμένει από έναν πλούσιο άντρα να τη σώσει". 

"Μην το κάνετε. Φροντίστε μόνες σας τον εαυτό σας" είπε η ηθοποιός. 

Ακόμη και η "Μικρή Γοργόνα" - που η Νάιτλι παραδέχεται πως είναι η αγαπημένη της - είναι εκτός όσων επιτρέπει στην τρίχρονη κόρη της. "Τα τραγούδια είναι υπέροχα, αλλά μην δώσετε τη φωνή σας για έναν άντρα", είπε. 

Όσο για τις προσδοκίες της σχετικά με την κόρη της, η ηθοποιός λέει λέει ότι καμία επαγγελματική διαδρομή δεν απαγορεύεται. "Θα την υποστηρίξω σε οτιδήποτε θέλει να κάνει", είπε. 

Το πάθος της Νάιτλι για τα φεμινιστικά θέματα που δεν εξαιρεί ούτε τους ήρωες της Disney, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς πρόσφατα υπέγραψε ένα δοκίμιο στο οποίο αφηγείται τη γέννα της και επιτέθηκε στην Κέιτ Μίντλετον. 

Το κείμενο προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, μάλλον δικαιολογημένα...

Πηγή: lifo.gr