Γέννησε η Charlotte Casiraghi

Το 2018 θα μπορούσε να είναι εύκολα η χρονιά των royal μωρών. Η μοναρχία του Μονακό καλωσόρισε δύο πρόσφατα και αυτός ο αριθμός μόλις μεγάλωσε κατά ένα στα δισέγγονα της Grace Kelly.
Η εγγονή της ηθοποιού που έγινε royal, Charlotte Casiraghi, καλωσόρισε στον κόσμο ένα μικρό αγοράκι με τον αρραβωνιαστικό της, Dimitri Rassam. 

Η μούσα του οίκου Gucci γέννησε στο νοκοκομείο Princess Grace (φυσικά). Το μωρό είναι το δεύτερο παιδί της - έφερε στον κόσμο ακόμα έναν γιο πριν τέσσερα χρόνια, τον Raphaël, όσο βρισκόταν σε σχέση με τον κωμικό Gad Elmaleh - και το δεύτερο παιδί του πατέρα, επίσης. To πρώτο παιδί της Casiraghi και του Rassam μαζί, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έχει δύο αδέρφια, αφού ο Rassam έχει μία κόρη με το μοντέλο Masha Novoselova. 

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως είναι το πρώτο από τα παιδιά της Casiraghi που έχει δικαίωμα στο θρόνο, αφού εκείνη δεν παντρεύτηκε ποτέ τον πρώην σύντροφό της, Elmaleh. Σύμφωνα με τους νόμους του Μονακό, οι γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι παντρεμένοι έτσι ώστε εκείνο να βρίσκεται στη σειρά διαδοχής για το θρόνο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Casiraghi και ο Rassam σχεδιάζουν τον γάμο τους την άνοιξη του 2019, όπως αναφέρει μία πηγή στο People, το μωρό θα είναι 11ο στη σειρά για το θρόνο.

Πηγή: jenny.gr