Δημήτρης Αργυρόπουλος - Η σπάνια εξομολόγηση για τις καταχρήσεις και την απεξάρτηση στην Αμερική

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και μίλησε για την Μαρία Μπακοδήμου, τη νέα του σχέση  αλλά και την σκοτεινή περίοδο των καταχρήσεων. Ο εκδότης, παραγωγός και κριτής του My Style Rocks μίλησε στην κάμερα της Σάσας Σταμάτη και του Ooh La La και άνοιξε την καρδιά του. 

Για την σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου: 
"Με τη Μαρία είναι η μισή μου ζωή. Η Μαρία ήταν γνωστή, ήταν δημοφιλέστατη και είναι. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Η Μαρία είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα είναι η πρώτη που θα ρωτήσω για οποιοδήποτε επαγγελματικό βήμα, για οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου. Η Μαρία ρωτάει εμένα και εγώ ρωτάω εκείνη. Έχουμε δυο παιδιά, αλλά έχουμε και πολλή αγάπη. Βέβαια τσακωνόμαστε αλλά ξέρεις". 

Πώς προέκυψε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks;
 "Προφανώς επειδή πέρυσι είχα έρθει ως guest κριτής στον τελικό και τους άρεσε το σίγμα!".

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί για τρίτη φορά αλλά και την νέα του αγαπημένη:
"Τρίτο γάμο δεν θα κάνω. Το κορίτσι που έχω έχει κάνει τους γάμους της, τα έχει κάνει όλα, είναι μια χαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί, έχω κορίτσι, πάντα είχα κορίτσι στη ζωή μου. Με έχουν βοηθήσει πολύ στη ζωή μου". 

Η εξομολόγηση για τις καταχρήσεις και την αποτοξίνωση:
"Είμαι καθαρός 9 χρόνια! Χρειάστηκε να πάω στην Αμερική, να μπω σε μια κλινική αποτοξίνωσης, δεν πίνω τίποτα, ούτε αλκοόλ, ούτε κάνω καμία χρήση ουσιών. Αυτό είναι ασθένεια. Και επειδή είναι πολλές οικογένειες που έχουν τέτοια προβλήματα και το κρύβουν, θα πρέπει να βγει λίγο πιο μπροστά και ο άλλος να ζητήσει βοήθεια. Ήταν σημεία των καιρών τότε στα 80s και σιγά σιγά μπλέκεις. Το κατάλαβα όταν άρχισα να μην μου αρέσω, να είμαι φυλακισμένος και να μην ελέγχω τη ζωή μου. Ήταν πολύ άσχημο! Δηλαδή, έπρεπε να πιεις κάτι για να μπορέσεις να είσαι λειτουργικός. Στα παιδιά μου μίλησα. Είναι ενήλικες, οπότε μπορείς να τους μιλήσεις να τους πεις ποιος είσαι, τι πέρασες εσύ, τι να προσέξουν και πώς μπορείς να βοηθήσεις. Όλοι μπορεί να μπλέξουμε!".

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)