Γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ συστήθηκε ως "σύζυγος της Αμάλ"

Ο τρόπος που χαιρέτισε το κοινό ο Τζορτζ Κλούνεϊ λίγο πριν την ομιλία του στην εκδήλωση "Power of Women" του περιοδικού Variety έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα για να προλογίσει την Emma González, μια νεαρή ακτιβίστρια που επέζησε από την ένοπλη επίθεση στο Stoneman Douglas High School τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 17 άνθρωποι, ανάμεσά τους μαθητές και καθηγητές. 

"Γεια, είμαι ο Τζορτζ. Είμαι ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα καθώς ο ηθοποιός τίμησε κάπως χαριτωμένα τον σκοπό της εκδήλωσης. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήγε στην εκδήλωση χωρίς την σύζυγό του, η οποία βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια για το Pennsylvania Conference for Women 2018, όπου θα εκφωνήσει την βασική ομιλία. 

Στην εκδήλωση εκτός από την Έμα Γκονζάλες, που τιμήθηκε για το έργο της κατά της οπλοκατοχής μέσω του March for Our Lives, τιμήθηκαν επίσης οι Τίφανι Χάντις (The Unusual Suspects Theatre Company), Ρετζίνα Κινγκ (I Have A Dream Foundation), Νάταλι Πόρτμαν (Time's Up) και Λένα Ουάιτ (The Trevor Project).

Πηγή: lifo.gr