Κατέρρευσε η Σελένα Γκόμεζ - Νοσηλεύεται σε κλινική ψυχικής υγείας

Η Σελένα Γκόμεζ νοσηλεύεται σε ειδική κλινική ψυχικής υγείας, έχοντας καταρρεύσει συναισθηματικά για δεύτερη φορά τις τελευταίες 2 εβδομάδες.Πηγές αναφέρουν στο TMZ ότι η 26χρονη τραγουδίστρια βρισκόταν στο Studio City, στην Καλιφόρνια, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώτη εκδήλωση της κατάθλιψης. 

Αιτία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν η απογοητευτική και συναισθηματική φόρτιση που προκάλεσε ο χαμηλός αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων στον οργανισμό της μετά τη μεταμόσχευση νεφρού. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα μέλος της οικογένειάς της την οδήγησε στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε από την κλινική έπειτα από λίγες ημέρες, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα εισήχθη εκ νέου καθώς κατέρρευσε ξανά συναισθηματικά. 

Λίγο μετά την παραδοχή της για την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει, επέμενε να φύγει, αλλά οι γιατροί δεν της το επιτρέπουν ακόμα. Η ίδια μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, επιχείρησε να κόψει την παροχή χορήγησης ενδοφλέβιας αγωγής. Πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Ανατολικής Ακτής και λαμβάνει συμπεριφορική θεραπεία. 

Η Σελενα Γκόμεζ είχε δημοσιεύσει και βίντεο, όπου μιλούσε για τη δεινή κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Πηγή: athensvoice.gr