Η Νικόλ Κίντμαν λέει πως ο γάμος με τον Τομ Κρουζ την προστάτεψε από σεξουαλική παρενόχληση

Η Νικόλ Κίντμαν υποστηρίζει πως ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ την προστάτευσε από το να πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί παντρεύτηκαν την παραμονή Χριστουγέννων του 1990 μετά την γνωριμία τους στα πλατό του "Days of Thunder" το 1989.

Ο γάμος κράτησε για περισσότερα από δέκα χρόνια και μαζί υιοθέτησαν δυο παιδιά: την Ιζαμπέλα Τζέιν, που γεννήθηκε το 1992, και τον Κόνορ Άντονι, που γεννήθηκε το 1995. Η Νικόλ Κίντμαν ανέκαθεν υπήρξε φειδωλή στις δηλώσεις της για την σχέση της με τον Τομ Κρουζ από τότε που εκείνος της ζήτησε διαζύγιο το 2001. Ωστόσο, τώρα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, αποκαλύπτοντας πως ο γάμος της μαζί του της παρείχε ένα αίσθημα ασφαλείας όταν ήταν απλώς μια νεαρή γυναίκα στο Χόλιγουντ. "Το ότι ήμουν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ στα 22 είναι κάτι που ποτέ δεν ήμουν πρόθυμη να συζητήσω, επειδή τώρα είμαι παντρεμένη με τον άντρα, ο οποίος είναι η μεγάλη μου αγάπη (Κιθ Έρμπαν) και μοιάζει σχεδόν ασέβεια", έγραψε η ηθοποιός σε άρθρο της στο τεύχος για τις γυναίκες του New York Magazine. 

"Παντρεύτηκα πολύ νέα, αλλά σίγουρα για μένα δεν ήταν δύναμη -ήταν προστασία. Παντρεύτηκα από αγάπη αλλά ο γάμος μου με έναν εξαιρετικά ισχυρό άντρα με κράτησε μακριά από την σεξουαλική παρενόχληση. Δούλευα, αλλά και πάλι ήμουν πολύ προστατευμένη", σημείωσε η Νικόλ Κίντμαν. Όσο ήταν παντρεμένοι, οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε δύο ακόμη ταινίες, το "Far and Away" το 1992 και το "Eyes Wide Shut" το 1999. Έχοντας παντρευτεί τον Τομ Κρουζ σε τόσο νεαρή ηλικία, η Κίντμαν λέει πως ένιωσε ότι έπρεπε "να μεγαλώσει" όταν τελικά πήραν διαζύγιο μετά από μια δεκαετία. 

Βέβαια, παρά την προστασία που ένιωθε πως της παρείχε ο πρώην σύζυγός της στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η ίδια εξηγεί πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης γενικά στη ζωή της. 

"Εννοείται πως είχα στιγμές #MeToo -από τότε που ήμουν! Θέλω όμως να τις εκθέσω σε ένα άρθρο; Όχι. Προέρχονται από το εργασιακό μου περιβάλλον; Οπωσδήποτε. Είμαι ανοιχτή και σκληρή. Θέλω να κρατάω τις εμπειρίες και τα συναισθήματά μου για μένα, και δεν μιλάω μόνο για την σεξουαλική παρενόχληση. Αναφέρομαι και στην απώλεια, τον θάνατο, όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή", λέει η διάσημη ηθοποιός.

Πηγή: lifo.gr