Μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Μενεγάκη - Το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της

Το σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές δόθηκε σήμερα. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 13:00. Η παρουσιάστρια με μια ψηλόμεση καφέ παντελόνα και ένα παλ γαλάζιο πουκάμισο, το λαμπερό της χαμόγελο και την ζεστή της αγκαλιά καλησπέρισε το κοινό και την παρέα της, που αποτελούνταν από νέους και παλιούς συνεργάτες.

"Καλησπέρα, καλό μήνα και με το δεξί ελπίζω να έχουμε μπει στο σπίτι σας γιατί ναι, έχουν προηγηθεί και άλλες εκπομπές αλλά εμείς σήμερα ξεκινήσαμε, για εμάς σήμερα είναι το ποδαρικό στο σπίτι σας. Καλώς ήλθατε και καλώς ήλθαμε", είπε η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της. 

Η παρουσιάστρια εν συνεχεία μας ξενάγησε στο πλατό που δεν άλλαξε ιδιαίτερα από πέρυσι. Το πλατό έγινε πιο φωτεινό και η κουζίνα λίγο πιο girly! 

Η έκπληξη όμως ήρθε στη συνέχεια που η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά επιβεβαίωσε όλα όσα ξέρουμε για εκείνη πως αν κάτι θέλει να μείνει επτασφράγιστο μυστικό θα μείνει. Το νέο πρόσωπο που συμπληρώνει την ομάδα της είναι η Εύη Φραγκάκη. 

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής: Πηγή: peoplegreece.com (ΠΕΝΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ)