Δέσποινα Βανδή - Ποιο σκέφτεται να είναι το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα

Η Δέσποινα Βανδή έχει δείξει πως δεν φοβάται καθόλου να πειραματίζεται. Η τραγουδίστρια βρέθηκε πρόσφατα σε μια εκδήλωση, όπου την συνάντησε η κάμερα του Dot. Εκεί μίλησε για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για το νέο επαγγελματικό βήμα που σκέφτεται να κάνει.

Συγκεκριμένα, είπε: "Ναι φυσικά κατά καιρούς έχω σκεφτεί να γράψω ένα βιβλίο μαγειρικής και μπορεί και να το κάνω στο μέλλον. Μπορεί με όλες αυτές τις συνταγές που συλλέγω από τα ταξίδια μου και ίσως στο μέλλον το κάνω". 

Για το πιο περίεργο φαγητό που έχει φάει αποκάλυψε πως δοκίμασε χώμα ελιάς, το οποίο φτιάχνεται σαν τον γνωστό μας ντάκο. 

Για τις μαγειρικές τις ικανότητες είπε: "Είμαι πολύ κλασσική μαγείρισσα. Δεν θα πειραματιστώ προς το sushi και εκείνες τις κουζίνες, είμαι πιο πολύ στη μεσογειακή κουζίνα. Όταν μιλάμε για Ελλάδα, νομίζω με ένα μουσακά ή ένα παστίτσιο θα σε κατακτήσω από την πρώτη μπουκιά". 

Για τα αγαπημένα πιάτα της οικογένειας της είπε: "Μακαρόνια με κιμά η Μελίνα και βασικά μακαρόνια σε όποια εκδοχή τους. Ο Ντέμης λατρεύει το μουσακά, ενώ του Γιώργου αγαπημένο φαγητό είναι οι πατάτες με αυγά".

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/55639_d8e914013d98d0677f6640521254935b.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)