Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τιμολέων Διαμαντής: "Δεν είχα καμία πρόταση στην Αθήνα"


Ο νικητής του Master Chef, Τιμολέων Διαμαντής, έκανε χθες το πρώτο του live στο instagram με στόχο να έρθει πιο κοντά με τα άτομα που τον ακολουθούν και τον υποστηρίζουν και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους.
Μέσα στα 45 λεπτά που κράτησε το live, ο Τιμολέων δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια και ερωτήσεις που αφορούσαν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν δουλεύει είτε σε κάποια εκπομπή είτε σε κάποιο εστιατόριο της Αθήνας η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Δεν είχα καμία πρόταση από Αθήνα!». Απαντώντας συγκεκριμένα για το Master Chef Junior και στο γιατί δεν βρίσκεται και αυτός στην κριτική επιτροπή είπε χαμογελώντας «Ρωτήστε το κανάλι γι’ αυτό!», ενώ επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα κάνει ένα guest στο εν λόγω παιχνίδι. Όσο για τα επόμενα σχέδια, αυτά περιλαμβάνουν αρκετά events, σεμινάρια και εκδηλώσεις στο εξωτερικό και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με φιλανθρωπικούς συλλόγους και συλλόγους ασθενών, που δείχνουν την αγάπη και την ευαισθησία που έχει ο Τιμολέων για τα πρόσωπα αυτά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Hollywood made in…Greece!

Είναι Έλληνες και κατέκτησαν το Hollywood. Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι είναι εύκολο και συνηθισμένο, αλλά οι συγκεκριμένοι το κατάφεραν και με μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι η Jennifer Aniston, η Nia Vardalos ή η Maria Menounos. Είναι και αυτές, αλλά είναι και οι άλλοι, που μας κάνουν πολύ περήφανους, γιατί είναι δικοί μας, έχουν κάτι από εμάς και μας αρέσει να αισθανόμαστε ότι τα κατάφεραν και πέτυχαν, σε έναν χώρο που δεν χαρίζεται. Το περιοδικό Down Town διαλέγει κάποιους από αυτούς και μας τους παρουσιάζει. Kαι αν κάποιους δεν τους ξέραμε, είναι καιρός, λοιπόν, να τους μάθουμε.

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

32 επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική, γυμνή φωτογράφηση φιλοξενεί το περιοδικό "ADORE" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και άλλους 31 επώνυμους, οι οποίοι... βγαίνουν από τα ρούχα τους –για καλό σκοπό!

Γιάννης Αποστολάκης: "Με τις γυναίκες είμαι αρκετά ντροπαλός"

Ο ωραίος, νέος και chef Γιάννης Αποστολάκης, δίνει συνέντευξη στο Down Town και στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Το "μοντέλο", όπως τον αποκαλούσε ο κριτής Δημήτρης Σκαρμούτσος, του Master Chef μιλάει για την εκπομπή μαγειρικής που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, για τα σχέδιά του, για τηλεόραση, για τη ζωή του πριν το τηλεπαιχνίδι, για έρωτες και για σχέσεις και μας αφήνει με μια αίσθηση σύγχυσης, προβληματισμού και απορίας.