Μπάμπης Στόκας - Μιλάει για τη συνεργασία με την Πάολα και το τραγούδι που της έδωσε

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η συνεργασία του Μπάμπη Στόκα και της Πάολα στην τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου και "Στη Φωλιά των ΚουΚοΥ" και διευκρίνισε τους λόγους πίσω από την απόφασή του αυτή.

"Το τραγούδι αυτό το έχω γράψει πριν πάρα πολλά χρόνια, όταν είδα πρώτη φορά να πετάνε τους μετανάστες απ' τα καράβια στην Ιταλία. Το "Άσπρο Πουκάμισο" είναι τραγούδι για την πατρίδα βασικά και θέλαμε να βάλουμε μια λαϊκή τραγουδίστρια να το πει" ανέφερε αρχικά ενώ για τους λόγους που επέλεξαν συγκεκριμένα την Πάολα είπε: "Οι Πυξ Λαξ ήταν ένα συγκρότημα πάντα που δεν είχε στεγανά ούτε ταμπέλες. Μας αρέσει η λαϊκή μουσική το ίδιο με τη ροκ. Οι Πυξ Λαξ δεν είπαν ποτέ ότι είναι μια έντεχνη μπάντα. Έχουμε δώσει τραγούδια στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, στον Νίκο Νομικό, στον Πασχάλη Τερζή, στον Νότη Σφακιανάκη και τώρα πήραμε την Πάολα γιατί είναι εμπορική. Ας μην κλείνουμε τα μάτια. Το ίδιο πάθαμε και με τον Καρρά παλιά. Λέγανε ότι τα πήραμε. Τίποτα δεν πήραμε, ούτε πήραμε, ούτε δώσαμε. Ο Καρράς ήταν ότι είναι η Πάολα τώρα". 

Σχολίασε επίσης και τις παλαιότερες δηλώσεις του όταν σε σχετική ερώτηση για το αν θα έδινε τραγούδι στην Πάολα είχε απαντήσει αρνητικά. "Η ερώτηση ήταν αν θα έδινα τραγούδια κατά παραγγελία. Και είπα δεν γράφω τραγούδια κατά παραγγελία, γιατί γράφω τραγούδια λίγα και μόνο με έμπνευση όταν μου έρθει κάτι, και ανέφερα κακώς το όνομα της Πάολα, γιατί ήταν το πιο δυνατό όνομα τότε. Δεν είμαι άνθρωπος που κακολογώ συναδέλφους" είπε.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)