Ναταλία Γερμανού - Τα συγκινητικά λόγια για την επιστροφή στον Alpha και το δημόσιο "ευχαριστώ" στη Μενεγάκη

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας. Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε με μεγάλη θέρμη για την επιστροφή της στον Alpha μετά από περίπου 5 χρόνια και την "επανεκκίνησή" της στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου. 

"Εσύ προβλέπεις τους τηλεοπτικούς κύκλους" είπε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στην Ελένη Μενεγάκη και συμπλήρωσε: "Δεν είναι τυχαίο που όλοι στον Alpha μού είπαν "Καλώς ήρθες σπίτι σου". Και το νιώθω σπίτι... Όταν ερχόμουν καλεσμένη σε εσένα -γιατί στον Alpha μόνο σε εσένα ερχόμουν καλεσμένη αφού δεν με καλούσε κανείς άλλος- πήγαινα στο καμαρίνι των καλεσμένων και ένιωθα ότι κάτι είναι λάθος. Γιατί είμαι εγώ σε καμαρίνι καλεσμένων στον Alpha και δεν έχω το δικό μου; Νιώθω πια κανονικά εδώ, είναι όλα σωστά όπως θα έπρεπε να είναι". 

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μοιραστεί μια άγνωστη ιστορία για το τηλεοπτικό κοινό, όταν συναντήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη τυχαία σε ένα κατάστημα σε μία περίοδο που η ίδια δεν ήταν καλά ψυχολογικά. "Με είδε η Ελένη και μου κάνει την ερώτηση "Πώς είσαι;" και απαντάω εγώ το τυπικό "Μια χαρά". Και με καρφώνει με το βλέμμα της Σκορπίνας και μου λέει "Μη μου λες ψέματα εμένα, δεν είσαι καλά και δεν είσαι μια χαρά". Και έτσι μου βγάζει το εξομολογητικό και της είπα 5 πράγματα γιατί δεν είμαι καλά. Μου έκανε εντύπωση που σπατάλισες ή που διέθεσες αυτό τον χρόνο για να κάτσεις να ασχοληθείς με μία γυναίκα που μπορεί να γνωριζόμαστε τόσα χρόνια χωρίς να έχουμε κάνει ποτέ παρέα. Κράτησα φεύγοντας αυτή τη φράση της Ελένης, που δεν μου έφυγε ποτέ όλα αυτά τα δύο χρόνια μέχρι να ξαναβρεθώ εδώ. "Μην ξεχνάς αυτό που είσαι. Τι κουβαλάς, μη ξεχνάς τι έχεις κάνει, μη ξεχνάς ποια είσαι" μου είπε η Ελένη. Και δεν το ξέχασα από εκείνη τη μέρα" εξομολογήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει: "Και σου είπα ότι εγώ εκεί θα είμαι και θα σε περιμένω, ότι θα επιστρέψεις κάποια στιγμή. Και να που εδώ είμαι!". 

"Άσε με να σε ευχαριστήσω έτσι! Και δεν το λέω τυπικά. Αλήθεια στο λέω. Δεν θα το κάνανε πολλές στη θέση σου. Ο κόσμος μπορεί να νομίζει πως η Ελένη είναι απρόσιτη, που είναι στον "θρόνο" της και δεν ασχολείται. Ασχολείσαι! Αλλά επιλεκτικά, όταν θες, εκεί που θες και για όσο θες. Ήθελα να το πω γιατί το κουβαλάω όλο αυτό τον καιρό" συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/55472_7c2d4486796dfc8dc13a3a5774ab8743.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)