Ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος παγκοσμίως είναι 25 ετών, μοντέλο, κληρονόμος και ζει στην Νορβηγία

Είναι ο νεαρότερος σε ηλικία άντρας δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, με περιουσία που εκτιμάται περίπου στα 2.8 δισ. ευρώ.
Και ο 25χρονος Gustav Magnar Witzøe από τη Νορβηγία αποφάσισε να δώσει στους 80.000 followers μια ιδέα της πολυτελούς ζωής του, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. 

Το μοντέλο με καταγωγή από το νησί Frøya, που έχει συμβόλαιο με ένα από τα κορυφαία πρακτορεία της χώρας του, κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του από τον πατέρα του. 

Σύμφωνα με το Forbes, ο Gustav Witzoe ο πρεσβύτερος δώρισε το 2013 στον γιο του σχεδόν την μισή Salmar ASA, μια από τις μεγαλύτερες φάρμες παραγωγής σολομού παγκοσμίως, η οποία ιδρύθηκε το 1991. Ωστόσο αν και είχε στην κατοχή του ένα σεβαστό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, η οποία το 2016 παρήγαγε περίπου 130.000 τόνους σολομού, ο νεαρός Gustav έχει παραδεχθεί πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση κι αντιθέτως προτιμάει να επενδύει στις δικές του, τοπικές start-ups. 

"Δεν μπορείς απλώς να απαιτήσεις να είσαι το αφεντικό σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό. Πρέπει να είσαι κατάλληλος. Αν υπάρχουν εναλλακτικές, ο καλύτερος ή η καλύτερη πρέπει να πάρει τη δουλειά", είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην νορβηγική εφημερίδα Dagblade. 

Οπότε ο 25χρονος έχει επιλέξει να επενδύει σε νεοφυείς επιχειρήσεις όπως το Gobiand, κάτι σαν το νορβηγικό Snapchat, αλλά και την Keybutler, μια υπηρεσία τύπου Airbnb. 

Εκτός από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, στον Gustav αρέσει επίσης πολύ να ταξιδεύει, κι έχει επισκεφτεί δημοφιλείς προορισμούς όπως η Γαλλία, το Ντουμπάι και το Λονδίνο κι άλλους περισσότερο εξωτικούς. Ανάμεσα στις φωτογραφίες από τα πολυτελή ταξίδια του, μοιράζεται επίσης τα μεταφορικά του μέσα, που περιλαμβάνουν μια Πόρσε, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και ένα σκάφος. Όσο για την προσωπική του ζωή, φαίνεται πως είναι ελεύθερος, καθώς η τελευταία φορά που δημοσίευσε μια φωτογραφία με κάποια γυναίκα ήταν τον Ιανουάριο του 2017 που φωτογραφήθηκε μαζί με την Vera Ekken.

Πηγή: lifo.gr